ZACKY VENGEANCE
chuck SUCKScorey ROCKS
- Член од
- 25 ноември 2008
- Мислења
- 226
- Поени од реакции
- 16
американските дефинитивно,не можам да го смислам англискиот акцент.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Напротив, корените на "Канцеларијата" се британски колку шо знам јас само некако не стана хит во Англија, а Американците нивната верзија успеаа да ја пробијат на пазарот.Освен хуморот во култната "Ало,Ало!" не можам органски да го сварам британскиот хумор.Дури и оние проамериканизирани,но британски серии од типот на "Канцеларијата" ми се далеку од хумуристични,најверојатно бидејки корените им се баш од другата страна на барата.Значи глас за американските.![]()
[URL="http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=32915"]Дали вредноста на филмовите ќе паѓа[/URL]
Тоа и го рековНапротив, корените на "Канцеларијата" се британски колку шо знам јас само некако не стана хит во Англија, а Американците нивната верзија успеаа да ја пробијат на пазарот.
американските дефинитивно,не можам да го смислам англискиот акцент.
Предлог за серија Extras
Одличен англиски хумор, нема многу епизоди, траат помалце од 30 минути, серијата изобилува со многу незгодни моменти, кои тешко дека ќе ве остават рамнодушни.
Гостуваат познати актери, Ben Stiller, Ross Kemp, Kate Winslet, Les Dennis, Samuel L. Jackson, Patrick Stewart, Orlando Bloom, David Bowie, Daniel Radcliffe, Chris Martin, Sir Ian McKellen, Jonathan Ross но претставени се во малце "поинакво" светло.