Breaking Bad

• Креатор на темата Креатор на темата Psyside
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам за вас, ама јас едвај чекам да почне Better Call Saul. :D

Е до толку беа совршени...

BpArPWqIcAAvSBb.jpg:large

Ми недостигаат безвезните муабети расправања на Џеси и Волт. :ROFLMAO:
Исто ми не достигаат и Jesse vs.Science моментите, "What are we building, a robot?", "Yeah bitch magnets!", и секако, сцената шо ме пресмеа

Само колку самоуверено го вели она "Aaaahhh wireeee" :pos: И фацата на Волт...

Ја тргнале Baby blue на psy од yt :(

СМРТ ЗА ЈУТЈУБ СЛОБОДА НА НАРОДОТ !!

Не е тргната само песната, ми го банираа акаунтот некои хејтери стискале рипорт прсти да им паднат :mad:
Истите што даунлоудираат BRRip од 720п ти го рипортнале акаунтот !!

Јас тек сега ја запознавам серијава, shame on me :oops:
Се запознавме во четвртокот и сега ме чека последната епизода од втора сезона, па сега видете го моето воодушевување.Мислам до сега ме нема привлечено вака серија, да не ми се излегува од дома...
Мене ме интересираше што уствари се случува со flashfoward-ите(така најдов дека се викале, стварно немам поима) на почетокот на секоја епизода? Тоа со розевото мече и слично? Ептен голема мистерија ми е.

Се запознавме во четвртокот и сега ме чека последната епизода од втора сезона, па сега видете го моето воодушевување.Мислам до сега ме нема привлечено вака серија, да не ми се излегува од дома...
Мене ме интересираше што уствари се случува со flashfoward-ите(така најдов дека се викале, стварно немам поима) на почетокот на секоја епизода? Тоа со розевото мече и слично? Ептен голема мистерија ми е.
foreshadowing е тоа
као спојлер што не знаеш дека е спојлер :D

Ништо посебно. Тоа се делови на кои биле потрошени многу време за планирање, а немаат никаков ефект понатаму во серијата па се одлучиле да прекинат со тоа.
Али кул додаток на втора сезона во секој случај.

Хероин е мечето уствари. Гледаш една сцена си викаш еј ова интересна работа е. Ја гледаш и втората...ауууу а бе ова интересно може да биде. На трета сцена одвај чекаш да видиш што е финтата со мечето, со душа чекаш пак да го видиш. Кога ќе сфатиш дека мечето нема врска со главната приказна веќе сфаќаш дека си се навлекол на серијата и ти нема враќање.

Затоа мечето=хероин :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom