Joy Division level Jesse-Ian
Истите што даунлоудираат BRRip од 720п ти го рипортнале акаунтот !!Не е тргната само песната, ми го банираа акаунтот некои хејтери стискале рипорт прсти да им паднат
foreshadowing е тоаЈас тек сега ја запознавам серијава, shame on me
Се запознавме во четвртокот и сега ме чека последната епизода од втора сезона, па сега видете го моето воодушевување.Мислам до сега ме нема привлечено вака серија, да не ми се излегува од дома...
Мене ме интересираше што уствари се случува со flashfoward-ите(така најдов дека се викале, стварно немам поима) на почетокот на секоја епизода? Тоа со розевото мече и слично? Ептен голема мистерија ми е.
Ништо посебно. Тоа се делови на кои биле потрошени многу време за планирање, а немаат никаков ефект понатаму во серијата па се одлучиле да прекинат со тоа.Мене ме интересираше што уствари се случува со flashfoward-ите(така најдов дека се викале, стварно немам поима) на почетокот на секоја епизода? Тоа со розевото мече и слично? Ептен голема мистерија ми е.
Хероин е мечето уствари. Гледаш една сцена си викаш еј ова интересна работа е. Ја гледаш и втората...ауууу а бе ова интересно може да биде. На трета сцена одвај чекаш да видиш што е финтата со мечето, со душа чекаш пак да го видиш. Кога ќе сфатиш дека мечето нема врска со главната приказна веќе сфаќаш дека си се навлекол на серијата и ти нема враќање.Јас тек сега ја запознавам серијава, shame on me
Се запознавме во четвртокот и сега ме чека последната епизода од втора сезона, па сега видете го моето воодушевување.Мислам до сега ме нема привлечено вака серија, да не ми се излегува од дома...
Мене ме интересираше што уствари се случува со flashfoward-ите(така најдов дека се викале, стварно немам поима) на почетокот на секоја епизода? Тоа со розевото мече и слично? Ептен голема мистерија ми е.