Breaking Bad

Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
Не знам за вас, ама јас едвај чекам да почне Better Call Saul. :D

Expecto Patronum

Citizen Erased
Член од
13 јули 2011
Мислења
1.331
Поени од реакции
3.281
Ми недостигаат безвезните муабети расправања на Џеси и Волт. :ROFLMAO:
Исто ми не достигаат и Jesse vs.Science моментите, "What are we building, a robot?", "Yeah bitch magnets!", и секако, сцената шо ме пресмеа

Само колку самоуверено го вели она "Aaaahhh wireeee" :pos: И фацата на Волт...

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.224
Поени од реакции
7.307
Ја тргнале Baby blue на psy од yt :(

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
СМРТ ЗА ЈУТЈУБ СЛОБОДА НА НАРОДОТ !!

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Не е тргната само песната, ми го банираа акаунтот некои хејтери стискале рипорт прсти да им паднат :mad:
Истите што даунлоудираат BRRip од 720п ти го рипортнале акаунтот !!

Член од
18 јуни 2012
Мислења
102
Поени од реакции
224
Јас тек сега ја запознавам серијава, shame on me :oops:
Се запознавме во четвртокот и сега ме чека последната епизода од втора сезона, па сега видете го моето воодушевување.Мислам до сега ме нема привлечено вака серија, да не ми се излегува од дома...
Мене ме интересираше што уствари се случува со flashfoward-ите(така најдов дека се викале, стварно немам поима) на почетокот на секоја епизода? Тоа со розевото мече и слично? Ептен голема мистерија ми е.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Се запознавме во четвртокот и сега ме чека последната епизода од втора сезона, па сега видете го моето воодушевување.Мислам до сега ме нема привлечено вака серија, да не ми се излегува од дома...
Мене ме интересираше што уствари се случува со flashfoward-ите(така најдов дека се викале, стварно немам поима) на почетокот на секоја епизода? Тоа со розевото мече и слично? Ептен голема мистерија ми е.
foreshadowing е тоа
као спојлер што не знаеш дека е спојлер :D

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.157
Поени од реакции
5.933
Ништо посебно. Тоа се делови на кои биле потрошени многу време за планирање, а немаат никаков ефект понатаму во серијата па се одлучиле да прекинат со тоа.
Али кул додаток на втора сезона во секој случај.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Хероин е мечето уствари. Гледаш една сцена си викаш еј ова интересна работа е. Ја гледаш и втората...ауууу а бе ова интересно може да биде. На трета сцена одвај чекаш да видиш што е финтата со мечето, со душа чекаш пак да го видиш. Кога ќе сфатиш дека мечето нема врска со главната приказна веќе сфаќаш дека си се навлекол на серијата и ти нема враќање.

Затоа мечето=хероин :D

Kajgana Shop

На врв Bottom