Breaking Bad

• Креатор на темата Креатор на темата Psyside
  • Време на започнување Време на започнување
Серијата пружа одлична забава и нуди квалитет кој го имаат само неколку серии кои се бројат на прсти.

Недостатоци и нелогичности можеме да најдеме во било кој филм или серија ако сакаме да докажеме нешто...

Така да уживај и гледај без напињање а ако мислиш дека е преценета move to the next best thing.

Според мене е втора најдобра серија после GoT.

Многу страни назад докажував зошто серијава има голем број недостатоци заради кои не го заслужува статусот кој го има и никој од вас не успеа да го контрира тоа.

Другар, нели ти е јасно дека нема основа за контрирање на темава? како што ти кажаа горе, тебе не ти се свиѓа (или ти е прецената) нас не ни е т.е. ни е далеку од тоа, и сега што? сакаш да се натегаме или? сериозно мислиш дека некој ќе пробува да те убеди? GOT, BB, TD, Sopranos, The Wire, Twin Peaks, Twilight Zone итн, не се серии за кои се зборат негативни работи.....тоа се серии од многу висока класа, и самиот факт што темава има 200 страни, а само 4-ца имате негативно мислење зборува доволно. Ако не се лажам ти гледаше 24? а тука ни зборуваш за Breaking Bad?

Другар, нели ти е јасно дека нема основа за контрирање на темава? како што ти кажаа горе, тебе не ти се свиѓа (или ти е прецената) нас не ни е т.е. ни е далеку од тоа, и сега што? сакаш да се натегаме или? сериозно мислиш дека некој ќе пробува да те убеди? GOT, BB, TD, Sopranos, The Wire, Twin Peaks, Twilight Zone итн, не се серии за кои се зборат негативни работи.....тоа се серии од многу висока класа, и самиот факт што темава има 200 страни, а само 4-ца имате негативно мислење зборува доволно. Ако не се лажам ти гледаше 24? а тука ни зборуваш за Breaking Bad?
Многу нормално дека гледав 24. Можеби најдобрата акциона серија што постои и подобра од еден куп холивудски "акциони" филмови. Но никогаш немам речено дека е на врвот на сериите, а и самата оценка што ја има си е реалната.

Од друга страна, breaking bad... :facepalm:

Ја изгледав серијата после толку години убедување со другарот, и единствено крајот не ми беше по кеиф, очекував нешто многу поспектакуларно.

Ама затоа, глумата на многу карактери е страшна. Посебно на Брајан.

Многу страни назад докажував зошто серијава има голем број недостатоци заради кои не го заслужува статусот кој го има и никој од вас не успеа да го контрира тоа.
Ти ли беше тој шо читаше после секоја епизода од The Wire пошто не ја разбрал?

Еве дечки, трејлер (критика) од Honest Trailers. (Rated "S" for Spoilers)

Хахах кој филм е, многу јако :D

Баш сега ја изгледав 4та сезона, и ја почнувам 5та. Со МК превод :vozbud:YAY...
А може ли некој да ми каже како ќе се преведе "Breaking Bad"
ја мислам као “Станување Лош“ или “Станување Негативец“ итн.

Баш сега ја изгледав 4та сезона, и ја почнувам 5та. Со МК превод :vozbud:YAY...
А може ли некој да ми каже како ќе се преведе "Breaking Bad"
ја мислам као “Станување Лош“ или “Станување Негативец“ итн.

Кршење кревет, duh....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom