Breaking Bad

• Креатор на темата Креатор на темата Psyside
  • Време на започнување Време на започнување
Не работат таговите, да му пуштевме некој спојлер на Geezer. Не пишува до кај е :D

дечки, знам дека ќе ме изхејтате до 1001, али да си кажам мислење :)
по големата фама од вас пред некое време (2-3 недели) решив и јас да ја изгледам. стигнат сум до 3 сезона 11-12 епизода. со сила ја гледам. едвај чекам да ја завршам па да се префрлам на нешто друго, појма немам што, али ќе прелистам тука па ќе решам. дејствието е развлечено ко турска серија. се губи и поента и динамика. па уште и кога ќе направи некој нешто што нема врска, колку само да има нешто (мислам на шекнувањето на волт во лабораторијата со мувата) ........ ми преседнува. до сега од мене има 2/10
кога ќе завршам, ќе дадам завршен збор (ова ко адвокат ;))

дечки, знам дека ќе ме изхејтате до 1001, али да си кажам мислење :)
по големата фама од вас пред некое време (2-3 недели) решив и јас да ја изгледам. стигнат сум до 3 сезона 11-12 епизода. со сила ја гледам. едвај чекам да ја завршам па да се префрлам на нешто друго, појма немам што, али ќе прелистам тука па ќе решам. дејствието е развлечено ко турска серија. се губи и поента и динамика. па уште и кога ќе направи некој нешто што нема врска, колку само да има нешто (мислам на шекнувањето на волт во лабораторијата со мувата) ........ ми преседнува. до сега од мене има 2/10
кога ќе завршам, ќе дадам завршен збор (ова ко адвокат ;))

Шо ќе чекаш за џабе...

Шо ќе чекаш за џабе...
па да ја довршам работата (серијата), не се остава на полпат, па после да ми “мрчат“ како не сум го догледал најинтересното;)

па да ја довршам работата (серијата), не се остава на полпат, па после да ми “мрчат“ како не сум го догледал најинтересното;)

Чим до сега не ти станала ни малку интересна, тогаш мислам дека џабе ќе ја догледуваш.

Немој не ја хејтај тепаат на форумов кој хејта.

Јас ја хејтав после прва сезона и ја глеав со сила ама до прва ( успат на форумов ке ме откриеа кај живеам и ке ми пратеа црнци дома ). После прва сезона се е друг муабет ја завршив пред недела дена и и давам чиста 10ка.А и јас ти препорачувам да не ја гледаш чим си прикрај со 3та сезона и сеуште не ти е интересна, зашто после досадната прва сезона ја од втора и трета бев доста под импресии па така до крај :D

Епизодата со мувата треба да се стави во топ 3 епизоди. Како може таа да не ви е јака епизода :D
знам дека на мене се однесува ова, али ако ја гледаме како поединечна епизода ДА, одглумено е екстра. али како целина, ...... (n) нема никаква логика .... претходната епизода трезвен, кул, а одеднаш една мува му “контаминира“ се’. некако исфорсирано, неприродно ми дојде.

Најнизок рејтинг има епизодата со мувата на IMDb, ама сепак супер си беше епизодата сигурно една од топ10 епизоди во серијава ми е.

Јас морам да се исповедам.

Сеуште немам изгледано ниту една епизода од Breaking bad...

:вонзем:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom