Breaking Bad

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.764
Поени од реакции
52.741
Не работат таговите, да му пуштевме некој спојлер на Geezer. Не пишува до кај е :D

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
дечки, знам дека ќе ме изхејтате до 1001, али да си кажам мислење :)
по големата фама од вас пред некое време (2-3 недели) решив и јас да ја изгледам. стигнат сум до 3 сезона 11-12 епизода. со сила ја гледам. едвај чекам да ја завршам па да се префрлам на нешто друго, појма немам што, али ќе прелистам тука па ќе решам. дејствието е развлечено ко турска серија. се губи и поента и динамика. па уште и кога ќе направи некој нешто што нема врска, колку само да има нешто (мислам на шекнувањето на волт во лабораторијата со мувата) ........ ми преседнува. до сега од мене има 2/10
кога ќе завршам, ќе дадам завршен збор (ова ко адвокат ;))

Z

zmej gorjanin

Гостин
дечки, знам дека ќе ме изхејтате до 1001, али да си кажам мислење :)
по големата фама од вас пред некое време (2-3 недели) решив и јас да ја изгледам. стигнат сум до 3 сезона 11-12 епизода. со сила ја гледам. едвај чекам да ја завршам па да се префрлам на нешто друго, појма немам што, али ќе прелистам тука па ќе решам. дејствието е развлечено ко турска серија. се губи и поента и динамика. па уште и кога ќе направи некој нешто што нема врска, колку само да има нешто (мислам на шекнувањето на волт во лабораторијата со мувата) ........ ми преседнува. до сега од мене има 2/10
кога ќе завршам, ќе дадам завршен збор (ова ко адвокат ;))
Шо ќе чекаш за џабе...

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
Шо ќе чекаш за џабе...
па да ја довршам работата (серијата), не се остава на полпат, па после да ми “мрчат“ како не сум го догледал најинтересното;)

Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
па да ја довршам работата (серијата), не се остава на полпат, па после да ми “мрчат“ како не сум го догледал најинтересното;)
Чим до сега не ти станала ни малку интересна, тогаш мислам дека џабе ќе ја догледуваш.

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Немој не ја хејтај тепаат на форумов кој хејта.

Јас ја хејтав после прва сезона и ја глеав со сила ама до прва ( успат на форумов ке ме откриеа кај живеам и ке ми пратеа црнци дома ). После прва сезона се е друг муабет ја завршив пред недела дена и и давам чиста 10ка.А и јас ти препорачувам да не ја гледаш чим си прикрај со 3та сезона и сеуште не ти е интересна, зашто после досадната прва сезона ја од втора и трета бев доста под импресии па така до крај :D

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
Епизодата со мувата треба да се стави во топ 3 епизоди. Како може таа да не ви е јака епизода :D
знам дека на мене се однесува ова, али ако ја гледаме како поединечна епизода ДА, одглумено е екстра. али како целина, ...... (n) нема никаква логика .... претходната епизода трезвен, кул, а одеднаш една мува му “контаминира“ се’. некако исфорсирано, неприродно ми дојде.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Најнизок рејтинг има епизодата со мувата на IMDb, ама сепак супер си беше епизодата сигурно една од топ10 епизоди во серијава ми е.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Јас морам да се исповедам.

Сеуште немам изгледано ниту една епизода од Breaking bad...

:вонзем:

Kajgana Shop

На врв Bottom