dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.412
- Поени од реакции
- 85.364
Па ете има некои што моментално ја гледаат серијава и не ја прателе темава од пред неколку странициПа добро, не касниш ич со гифов.

Па ете има некои што моментално ја гледаат серијава и не ја прателе темава од пред неколку странициПа добро, не касниш ич со гифов.
Хахаха каков скандал направи он на темата за ГоТНе работат таговите, да му пуштевме некој спојлер на Geezer. Не пишува до кај е![]()
Шо ќе чекаш за џабе...дечки, знам дека ќе ме изхејтате до 1001, али да си кажам мислење
по големата фама од вас пред некое време (2-3 недели) решив и јас да ја изгледам. стигнат сум до 3 сезона 11-12 епизода. со сила ја гледам. едвај чекам да ја завршам па да се префрлам на нешто друго, појма немам што, али ќе прелистам тука па ќе решам. дејствието е развлечено ко турска серија. се губи и поента и динамика. па уште и кога ќе направи некој нешто што нема врска, колку само да има нешто (мислам на шекнувањето на волт во лабораторијата со мувата) ........ ми преседнува. до сега од мене има 2/10
кога ќе завршам, ќе дадам завршен збор (ова ко адвокат)
па да ја довршам работата (серијата), не се остава на полпат, па после да ми “мрчат“ како не сум го догледал најинтереснотоШо ќе чекаш за џабе...
Чим до сега не ти станала ни малку интересна, тогаш мислам дека џабе ќе ја догледуваш.па да ја довршам работата (серијата), не се остава на полпат, па после да ми “мрчат“ како не сум го догледал најинтересното![]()
знам дека на мене се однесува ова, али ако ја гледаме како поединечна епизода ДА, одглумено е екстра. али како целина, ......Епизодата со мувата треба да се стави во топ 3 епизоди. Како може таа да не ви е јака епизода![]()
хаха, па и не кликај...Ми е страв да кликнам![]()