Breaking Bad

H

HoT IcE

Гостин
Само што завршив со сите сезони. Ок серија не е лоша но очекував многу многу повеќе.
Се осеќав во некој епизоди како за џабе да губам време, седнуваат на маса и чутат или прават муабет за глупости,или некој епизоди едноставно издолжени за џабе колку да стигнат до 40 минути. Најглуп момент од сите сезони, со розевото мече во базенот. Онака чекаш да видиш што е те држи во неизвесност и кога на крај испадна глупости.

Како и да е, добра серија. Завршена на време, баш ми е мило што не ја продолжиле заврши точно кога требаше.
Значи, без навреда. Ама за сите, добронамерен совет, пошто ме фаќа нервоза. Сите кои ќе се пронајдат со постов, и кои го мислат истово како наведениов погоре, не гледајте ББ едноставно. Ве молам, аман! Н Е Г Л Е Д А Ј Т Е !!!
Најубаво, пуштите си Vampire Diaries, или True Blod, или гледајте 24, или CSI: Мајами. Само не ги дувајте кокосиве овде.
Губел време, дрн, дрн, розевото мече во базен. Дечишта!

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
Значи, без навреда. Ама за сите, добронамерен совет, пошто ме фаќа нервоза. Сите кои ќе се пронајдат со постов, и кои го мислат истово како наведениов погоре, не гледајте ББ едноставно. Ве молам, аман! Н Е Г Л Е Д А Ј Т Е !!!
Најубаво, пуштите си Vampire Diaries, или True Blod, или гледајте 24, или CSI: Мајами. Само не ги дувајте кокосиве овде.
чек чек, ова е фан клуб за ББ или форум за дискусија? :confused:

H

HoT IcE

Гостин
Фан Клуб, тенкју. Истотака членува и Ентони Хопкинс, кој не ја дискутира серијава.
Значи по 100ти пат, серијава не е за секој, не викам дека е глуп, ама има тапа вкус за глума, за серија уопште. Затоа што ББ е masterpiece; и ја гледаат луѓе со истенчен вкус и осет за серија, исто како и SFU, и ред други маестралки. За тоа ти говори и фактот на бројните пофалби и што ти не знам за серијава.
Така да, не се дискутира. ќЈао.

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
Фан Клуб, тенкју. Истотака членува и Ентони Хопкинс, кој не ја дискутира серијава.
Значи по 100ти пат, серијава не е за секој, не викам дека е глуп, ама има тапа вкус за глума, за серија уопште. Затоа што ББ е masterpiece; и ја гледаат луѓе со истенчен вкус и осет за серија, исто како и SFU, и ред други маестралки. За тоа ти говори и фактот на бројните пофалби и што ти не знам за серијава.
Така да, не се дискутира. ќЈао.
абе ко твоја да е серијава па се возбуди :vozbud: па дури и се осети навреден. :facepalm: а за вкусот, хмммм, кај да почнам, со навредата или со тоа дека не сите имаме ист вкус?

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
абе ко твоја да е серијава па се возбуди :vozbud: па дури и се осети навреден. :facepalm: а за вкусот, хмммм, кај да почнам, со навредата или со тоа дека не сите имаме ист вкус?
ја коа ти реков дека тепаат на кој ме му се свиѓа ти не веруваш :D

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
сега дури и поинтересно ми стана, ... да ги хејтам!!! немав таква намера, едноставно сакав да искажам свое мислење, али овие реакции ме изненадуваат и интересни ми се. типично детски. а од мене има ли поголемо дете:pipi:

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076

Мали, без парталење те молам. Ако не ти се чита мислења на форумов не се замарај со читање на нив. Ако мислиш дека цел форум ќе биде WOW од серијава нема да го дочекаш тоа.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.452
Поени од реакции
6.143
woow ne ke mojte da zaspiete vecerva poso ovde sme ve istepale...

Pa uste ne vi se svigja ali morate da ja dogledate za da imat za so posle da hejtate(cisto se somnevam deka ke ja dogledata radi interest deka ke vi se oprajt vo narednite epizodi). Logika ala izlegvis zo zenska koja posle ispienoto kafeto, ne vi se svigja vo globala(izgled,karakter) ali koga vekje ste izlegle so nejze ke morate da ja odnesite na dupenje... deka vekje koga ste pocnale ste morale da dovrsite :love:
--- надополнето: 16 октомври 2013 во 22:23 ---
Мали, без парталење те молам. Ако не ти се чита мислења на форумов не се замарај со читање на нив. Ако мислиш дека цел форум ќе биде WOW од серијава нема да го дочекаш тоа.
Ti koa moese da spammas deka windows phone telefonite se najdobri, mojt i hot ice da spammat deka BB e najdobra i deka so se razbirate vie vo serii...jbg nemat dvojni arshini na forumov .

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
woow ne ke mojte da zaspiete vecerva poso ovde sme ve istepale...

Pa uste ne vi se svigja ali morate da ja dogledate za da imat za so posle da hejtate(cisto se somnevam deka ke ja dogledata radi interest deka ke vi se oprajt vo narednite epizodi). Logika ala izlegvis zo zenska koja posle ispienoto kafeto, ne vi se svigja vo globala(izgled,karakter) ali koga vekje ste izlegle so nejze ke morate da ja odnesite na dupenje... deka vekje koga ste pocnale ste morale da dovrsite :love:
убава ти е споредбата, на место. но се работи за една друга поента. не е важно дали тука ќе се зајадуваме, него утре, кога ќе седнам со некого на пиво и се отвори тема за серијата, да може да се споредат мислења/импресии. гладам се’, дури и heaven, убедливо најглупата/најлошата серија евер.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.452
Поени од реакции
6.143
убава ти е споредбата, на место. но се работи за една друга поента. не е важно дали тука ќе се зајадуваме, него утре, кога ќе седнам со некого на пиво и се отвори тема за серијата, да може да се споредат мислења/импресии. гладам се’, дури и heaven, убедливо најглупата/најлошата серија евер.
A zs da se macis koga ne ti se svigjat?

I sto ke se postignit ako ti ovde ni kazis deka ne ti se svigjat serijava ? Ke naprajme da ti se svigjat ? Ili nie sto sme ja izgledale,sto sme uzivale vo serijava odma ke si recime posle tvojot post abe stvarno BB e bullshit, samo sum bil hipnotiziran dodeka sum ja sledel ? Nisto od to.

Podrugo e koga na nekoj ne mu se svigjat edna scena, ili edna epizoda, tuka imat prostor za diskusija ali ako recis cela serija iskreno nemat.

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
A zs da se macis koga ne ti se svigjat?

I sto ke se postignit ako ti ovde ni kazis deka ne ti se svigjat serijava ? Ke naprajme da ti se svigjat ? Ili nie sto sme ja izgledale,sto sme uzivale vo serijava odma ke si recime posle tvojot post abe stvarno BB e bullshit, samo sum bil hipnotiziran dodeka sum ja sledel ? Nisto od to.

Podrugo e koga na nekoj ne mu se svigjat edna scena, ili edna epizoda, tuka imat prostor za diskusija ali ako recis cela serija iskreno nemat.
е тука НЕ си во право. не реков никаде дека серијата е булшит. само кажав дека не ми се допаѓа. има голема разлика. а воедно и пробав да направам дискусија за епизодата со мувата, но муабетот отиде во друг правец.
а прашањето “што ќе постигнеш ако кажеш дена не ми се допаѓа“ то е исто ко јас тебе да те прашам што си постигнал што си кажал дека ти се допаѓа? дајте бре луѓе не се возбудувајте ко да ви ја убиле козата, за вкусови се работи.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.452
Поени од реакции
6.143
е тука НЕ си во право. не реков никаде дека серијата е булшит. само кажав дека не ми се допаѓа. има голема разлика. а воедно и пробав да направам дискусија за епизодата со мувата, но муабетот отиде во друг правец.
а прашањето “што ќе постигнеш ако кажеш дена не ми се допаѓа“ то е исто ко јас тебе да те прашам што си постигнал што си кажал дека ти се допаѓа? дајте бре луѓе не се возбудувајте ко да ви ја убиле козата, за вкусови се работи.
Zosto si dobil vpechatok deka sum vozbuden, (radi latinicata se nadevam) ko da mi ja ubile kozata ?

So toa sto sum kazal deka mi se dopagja, sum mu se zablagodaril na psyside radi koj, koga ja otvori temava ja staviv vo bookmark(poso nemase watchlist na vremeto) za po izvesno vreme da pocnam da ja gledam i da uzivam vo nekoja serija posle dolgo vreme( Oz, Sopranos etc).

M

Mario Gómez

Гостин
За фановите, на Zedge апликацијата има многу јаки ringtones со BB и Jesse посебно, нешо као Science bitch! Yeah, biaaatch! Yeah bitch, MAGNETS! И најјакото ја има таа пораката од говорната пошта од мобилниот на Џеси. :)

H

HoT IcE

Гостин
Да ја читаше и следеше темава бар малце, ќе сфатеше дека 90% од форумов е WOW од серијава, секако освен тија што не ја гледале. Другите 10% се неаргументирани, безвеза коментари за серијата. А тоа е затоа што не сте ја разбрале, ниту доживеале. А зошто е тоа така? Веќе ти одговорив.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Да ја читаше и следеше темава бар малце, ќе сфатеше дека 90% од форумов е WOW од серијава, секако освен тија што не ја гледале. Другите 10% се неаргументирани, безвеза коментари за серијата. А тоа е затоа што не сте ја разбрале, ниту доживеале. А зошто е тоа така? Веќе ти одговорив.

Цела втора сезона розевото мече, човечки трупови, и тоа целосно во куќата нивна.... и на крај што испадна те молам? Авионот паднал.... толку многу очекував да се деси и на крај испадна глупост. Јас тврдам дека 90% од форумов го мисли истово

Kajgana Shop

На врв Bottom