Breaking Bad

• Креатор на темата Креатор на темата Psyside
  • Време на започнување Време на започнување
1381830_10201208833757486_2071926310_n.jpg

Знам дека доста од вас ќе се прашуваат која е песната на крајот :)

Изгубив 1 саат барајќи ја песнава и не ми текна да свртам на следната страна. Почнав со Енио Мориконе оти од некаде бев убеден дека е негово делово. И ја најдов на крај од саундтракот на Kill Bill :pos:
Инаку, одлично споено со зборовите на Волт. Најдобриот tribute до сега.

For what time I have left, I want to live in my own house, I want to sleep in my own bed. I don't want to choke down 40 or 50 pills every single day, and lose my hair, lie around, too tired to get up, and so nauseated that I can't even move my head. You cleaning up after me. Me... me some um... some dead man, some artifically alive, just marking time... No. And that's how you would remember me.
:place:

Си шетам така до супермаркетот денеска и гледам „Дорина чоколадо“ со стивија и нормално одма го купувам, не дека ми требаше ама чисто да ја испоштувам серијата. :P

Си шетам така до супермаркетот денеска и гледам „Дорина чоколадо“ со стивија и нормално одма го купувам, не дека ми требаше ама чисто да ја испоштувам серијата. :P

Последна активност на Bateman му е пишување на овој пост.
R.I.P. Bateman.

HOLY SHIT!
Помислив дека Џеси умре на почетокот на s03е07 оти рекоа дека некој главен ќе умрел. :place::vozbud:
--- надополнето: 7 октомври 2013 во 14:37 ---
HOLY SHIT!
Помислив дека Џеси умре на почетокот на s03е07 оти рекоа дека некој главен ќе умрел. :place::vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom