Breaking Bad

Член од
5 март 2011
Мислења
853
Поени од реакции
830
Незнам зошто толку многу го криткувате крајот мислам дека бесе доста солиден да не рецам мн. добар за кого како

^X^

Член од
22 декември 2007
Мислења
1.457
Поени од реакции
376
Незнам зошто толку многу го криткувате крајот мислам дека бесе доста солиден да не рецам мн. добар за кого како
Во ред е тоа дека е солиден, но мислам дека сценаристиве друго имале на ум, но направиле измени во последен момент поради барања на гледачите да се спаси Волт (морално, не физичко спасување). Врвот е 14 епизода и во тој стил требаше да биде и крајот а не невозможни мисии. Еден судски процес против Волт мислам дека би бил подобар како за крај на серијата, а за нацистите и сите други пологично ќе беше да се погрижи полицијата.

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
mozam da zamislam samo kolku epic ke bese sudenjeto...da ne dojdoa eftinive nacisti da gi sredat hank i gomez...

• Ми се допаѓа
Reactions: ^X^
Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Да дефинитивно најдобар лик е Гас, штета што заврши така како што заврши, а од друга страна од Волт направија супер херој,настрана нелогичностите.
Подлост на кило кај главниот лик, од подли убиства до непочитување на хиерархија итн.

14 епизода од 5 сезона која е и најдобрата во серијата кога Волт ќе го достигне дното со снименото видео во кој го мести Хенк помислив дека ликов ќе го погребаат и морално и физички, но не типов се враќа и во стил на суперхерој ги ликвидира сите. Ајде да не барам нелогичности, сепак филм е но кога веќе толку морално го деградираа Волт недопустливо е да заврши вака.
Нелогично е што сите особини за кои пишуваш против Волт ги има и Гас а имам некако чувство дека ти се допаѓа тој лик. Единствена разлика кај нив е како се представуваат

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
Да дефинитивно најдобар лик е Гас, штета што заврши така како што заврши, а од друга страна од Волт направија супер херој,настрана нелогичностите.
Подлост на кило кај главниот лик, од подли убиства до непочитување на хиерархија итн.

14 епизода од 5 сезона која е и најдобрата во серијата кога Волт ќе го достигне дното со снименото видео во кој го мести Хенк помислив дека ликов ќе го погребаат и морално и физички, но не типов се враќа и во стил на суперхерој ги ликвидира сите. Ајде да не барам нелогичности, сепак филм е но кога веќе толку морално го деградираа Волт недопустливо е да заврши вака.

Како лик ми се допадна и Мајк, кој што подло од грб беше убиен од страна на Волт. А првично Мајк ја одби соработката, не се сеќавам што точно тогаш му рече на Волт, нешто околу неговата подлост и дека не верува дека може добро да заврши таквата соработка, дека е тоа пат во еден правец, за потоа сепак се предомисли затоа што му требале пари за фамилиите на оние што се во затвор да не прозборат.

dobar si poso ne go pokazaa Gus kako pocnal....i dovolna bese epizodata u meksiko koa gi otru site duri i sam sebe si.....ista faca ko Walt samo so bese nadmudren kade kade...

^X^

Член од
22 декември 2007
Мислења
1.457
Поени од реакции
376
Нелогично е што сите особини за кои пишуваш против Волт ги има и Гас а имам некако чувство дека ти се допаѓа тој лик. Единствена разлика кај нив е како се представуваат
Да во право си, Гас не покажува емоции можеби затоа ми се допадна. Но останува дека серијата мораше поинаку да заврши , со судење ќе беше многу поинтересно да се соочат сите актери на суд.

^X^

Член од
22 декември 2007
Мислења
1.457
Поени од реакции
376
Да во право си, Гас не покажува емоции можеби затоа ми се допадна. Но останува дека серијата мораше поинаку да заврши , со судење ќе беше многу поинтересно да се соочат сите актери на суд.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
хахахаххах, секоја чест за потегов :D

Breaking Bad Fans Bought Out Space in An Albuquerque Newspaper For Something Special......односно

Прегледај го приврзокот 73865
Добро бе овие гледаат телевизија ? Не е овој co-founder of Gray Matter, само неговото име е "позајмено" за името.
И заради вакви луѓе што од телевизија гледаат само "Албукерки лејт најт со Мајленко", името на Gray Matter ќе биде извалкано со вакви убијци и психопати.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Добро бе овие гледаат телевизија ? Не е овој co-founder of Gray Matter, само неговото име е "позајмено" за името.
И заради вакви луѓе што од телевизија гледаат само "Албукерки лејт најт со Мајленко", името на Gray Matter ќе биде извалкано со вакви убијци и психопати.
Are you sarcastic? :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Бидејќи немам попаметна работа ви презентирам Heisenberg theme song/Spiderman theme parody текст.

In the tune of

Heisenberg, Heisenberg,
Does whatever a father must
Cooks some meth, really pure
He poisoned Brock, just like bug
Look out !
Here comes the Heisenberg

Is he smart ?
Listen bud,
He outsmarted drug kingpin
Can he cook in a lab
Take a look overhead