Breaking Bad

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
ja se kladam deka veke e spojlerisan...ali niso drugo ne mu ostana nego da glumi ludilo....
Да спојлерисан сум дека Волт ќе умре ама не од овде туку од фејсбук каде еден лик коментираше на еден линк и тоа намерно мислејќи дека е многу јак. За такви само бесилка.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Треба со закон да се забрани коментирање, додека ти не ја изгледаш серијава.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Да спојлерисан сум дека Волт ќе умре ама не од овде туку од фејсбук каде еден лик коментираше на еден линк и тоа намерно мислејќи дека е многу јак. За такви само бесилка.
Па добро не ти спојлнал многу. Во прва епизода се кажува дека Волт нема многу долго да живее.

Е ако сакал да ти спојлне нешто требало да ти каже дека Џеси ќе го убијат нацистите, дека Тод по грешка ќе ја убие Лидија и дека Скајлер ќе се самоубие.

Интересна работа е да даваш лажни спојлери на луѓе што не ја изгледале серијава и да ги гледаш како паничат :icon_mrgr:

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Е ако сакал да ти спојлне нешто требало да ти каже дека Џеси ќе го убијат нацистите, дека Тод по грешка ќе ја убие Лидија и дека Скајлер ќе се самоубие.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Па добро не ти спојлнал многу. Во прва епизода се кажува дека Волт нема многу долго да живее.

Интересна работа е да даваш лажни спојлери на луѓе што не ја изгледале серијава и да ги гледаш како паничат :icon_mrgr:
Индиректно му споилна дека џеси нема да го убијат нацистите, тод нема да ја убие лидија и скајлер нема да се самоубие :sneaky:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Индиректно му споилна дека џеси нема да го убијат нацистите, тод нема да ја убие лидија и скајлер нема да се самоубие :sneaky:

Индиректно му спојлна дека ќе има нацисти и некои Тод и Лидија. Човекот не е ни до таа сезона...

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Дечки, има ли негде кај што можам да го симнам целосниот саундтрак на серијава, ама баш цел, секое парче музика од прва до последна епизода?

AniMagus

ペルソナ
Член од
20 октомври 2012
Мислења
1.161
Поени од реакции
4.293
Дечки, има ли негде кај што можам да го симнам целосниот саундтрак на серијава, ама баш цел, секое парче музика од прва до последна епизода?

И мене ова ме интересира.
На youtube има разни плејлисти, ама не се баш сите песни додадени во нив. :(
Ако некој знае, одма нека пише.

Инаку, песнава :D:cool:

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Na zamunda denes imet torent staeno so muzikata od site sezoni:
Breaking.Bad.OST.1-5.Season.VA.2008-2013.MP3.320kbps

Предобар саундтрак. Баш сега го преслушувам и колку песни немам ни приметено, камоли запамтено.
Ако здравје за некоја година е готово радиово, би правел целовечерна само со музика од серијава.

Kajgana Shop

На врв Bottom