Breaking Bad

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724

Знам дека доста од вас ќе се прашуваат која е песната на крајот :)

Изгубив 1 саат барајќи ја песнава и не ми текна да свртам на следната страна. Почнав со Енио Мориконе оти од некаде бев убеден дека е негово делово. И ја најдов на крај од саундтракот на Kill Bill :pos:
Инаку, одлично споено со зборовите на Волт. Најдобриот tribute до сега.

For what time I have left, I want to live in my own house, I want to sleep in my own bed. I don't want to choke down 40 or 50 pills every single day, and lose my hair, lie around, too tired to get up, and so nauseated that I can't even move my head. You cleaning up after me. Me... me some um... some dead man, some artifically alive, just marking time... No. And that's how you would remember me.
:place:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733

Мораше да го слушнам ова сабајлево... :гик:

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Си шетам така до супермаркетот денеска и гледам „Дорина чоколадо“ со стивија и нормално одма го купувам, не дека ми требаше ама чисто да ја испоштувам серијата. :P

Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
Јас не знам како може Sherlock да е на шесто место.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Си шетам така до супермаркетот денеска и гледам „Дорина чоколадо“ со стивија и нормално одма го купувам, не дека ми требаше ама чисто да ја испоштувам серијата. :P
Последна активност на Bateman му е пишување на овој пост.
R.I.P. Bateman.

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
HOLY SHIT!
Помислив дека Џеси умре на почетокот на s03е07 оти рекоа дека некој главен ќе умрел. :place::vozbud:
--- надополнето: 7 октомври 2013 во 14:37 ---
HOLY SHIT!
Помислив дека Џеси умре на почетокот на s03е07 оти рекоа дека некој главен ќе умрел. :place::vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom