Ја ти гарантирам до другиот понеделник ке ги имаш изгледано сите ~50 епизодиФала многу, иначе симнати ми се од 1-4 сезоните сеа баш ќе почнам да си гледам![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја ти гарантирам до другиот понеделник ке ги имаш изгледано сите ~50 епизодиФала многу, иначе симнати ми се од 1-4 сезоните сеа баш ќе почнам да си гледам![]()

![]()
Фром Д Портал.
5 сезона се снима во Скопје![]()

Ги фатиле као праат meth
. Уште кај не ја пикнаа камерата, секоја чест за креативноста
И сезонава просто се воодушевувам на чуството за цепкање на дејствието до излудување на гледачот. Моментите на трансформација на Волт до хистеришање али уште повеќе т.н џанак моменти на Џеси проследени со самодеструкција. И пази дури на моменти серијава ми се чини е дрска со Џеси ( или продуцентите како год). Која симболика и каква сцена...

Ја изгледав во еден здив а последната епизода беше ААААААААААААААААААААААААААААА

Сеуште нема конкретен датум. Се знае само дека ќе биде 16 епизоди и би требало да почне да се емитува летово.Има некакво инфо кога би почнала со прикажување 5-та сезона?

, а 15 минути пред финалето сцената со Хектор и Хенк
, серијава изобилуваше со многу добри и моќни сцени, не ни можат да се бројат у пм, буквално у секоја епизода.
за серијава !
У каков расчекор сум !!!