Breaking Bad

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Sto fala?
Demek genius chemist, a high scool teacher, who's become a gambler and bought a car wash?
Please... :D
Ne mu lezi nekako na Walt da bide bad guy. I hate him when he's being the bad guy.
Sakam koga e the good guy. I koga se sakaat so Jesse, a ne vaka koga se mrazat. Samosto izgledam epizoda koga Jesse mu rece na Walt "get the f outta here and never come back".
Na Jesse stranata sum! :D

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Sto fala?
Demek genius chemist, a high scool teacher, who's become a gambler and bought a car wash?
Please... :D
Ne mu lezi nekako na Walt da bide bad guy. I hate him when he's being the bad guy.
Sakam koga e the good guy. I koga se sakaat so Jesse, a ne vaka koga se mrazat. Samosto izgledam epizoda koga Jesse mu rece na Walt "get the f outta here and never come back".
Na Jesse stranata sum! :D
Не бе, демек мирен, паметен човек може да стане bad ass mofo. За гиковите, бубалиците, мирните луѓе и слично да се палат на него „hurrr duurrr ovoj e miren kako mene ama pak e kul i ja sum takov (H)" :D

Инаку баш му одговара на Волт да биде бед ес. И да не ти расипувам со спојлери... до кај си стасана?

Ја од било која страна сум, само да не е на Скајлер!

Член од
25 април 2012
Мислења
443
Поени од реакции
580
Реално серијава требаше да заврши со 4 сезони, ама излеа намирисаа пари па продужија уште 16 епизоди...ова новиве не се баш за пофалба.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.745
Поени од реакции
27.744

Fr0ST

Hail The King!
Член од
15 јуни 2012
Мислења
60
Поени од реакции
92
Реално серијава требаше да заврши со 4 сезони, ама излеа намирисаа пари па продужија уште 16 епизоди...ова новиве не се баш за пофалба.
Мислиш 5та сезона??....Ако петта сезона не е јака тогаш која е?

Секоја епизода од претходната е појака и појака незнам дали ти е гледана 5та така да немаш право да кажуваш дека новите не биле за пофалби

Член од
25 април 2012
Мислења
443
Поени од реакции
580
Мислиш 5та сезона??....Ако петта сезона не е јака тогаш која е?

Секоја епизода од претходната е појака и појака незнам дали ти е гледана 5та така да немаш право да кажуваш дека новите не биле за пофалби
Ja изгледав до крај и новите епизоди од 5та сезона некако тиња се, поготово тие на почеток....на крајот добро заврши, ама почетокот на 5та беше тиња.

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
Ja изгледав до крај и новите епизоди од 5та сезона некако тиња се, поготово тие на почеток....на крајот добро заврши, ама почетокот на 5та беше тиња.
a deka na pocetok od prva sezona ne bese naj tinja?

Kajgana Shop

На врв Bottom