фалаcause you're all Walter
фалаcause you're all Walter
Sto fala?фала
Не бе, демек мирен, паметен човек може да стане bad ass mofo. За гиковите, бубалиците, мирните луѓе и слично да се палат на него „hurrr duurrr ovoj e miren kako mene ama pak e kul i ja sum takov (H)"Sto fala?
Demek genius chemist, a high scool teacher, who's become a gambler and bought a car wash?
Please...
Ne mu lezi nekako na Walt da bide bad guy. I hate him when he's being the bad guy.
Sakam koga e the good guy. I koga se sakaat so Jesse, a ne vaka koga se mrazat. Samosto izgledam epizoda koga Jesse mu rece na Walt "get the f outta here and never come back".
Na Jesse stranata sum!![]()
нема врска, поише народ се собира, заразуваат фановиве и таќеДали тоа значи дека она што сега ме очекува, (петта сезона) е најдоброто од Б.Б досега?
само грудаМене ок ми е милфица јака
Мислиш 5та сезона??....Ако петта сезона не е јака тогаш која е?Реално серијава требаше да заврши со 4 сезони, ама излеа намирисаа пари па продужија уште 16 епизоди...ова новиве не се баш за пофалба.
Ja изгледав до крај и новите епизоди од 5та сезона некако тиња се, поготово тие на почеток....на крајот добро заврши, ама почетокот на 5та беше тиња.Мислиш 5та сезона??....Ако петта сезона не е јака тогаш која е?
Секоја епизода од претходната е појака и појака незнам дали ти е гледана 5та така да немаш право да кажуваш дека новите не биле за пофалби
a deka na pocetok od prva sezona ne bese naj tinja?Ja изгледав до крај и новите епизоди од 5та сезона некако тиња се, поготово тие на почеток....на крајот добро заврши, ама почетокот на 5та беше тиња.
Секоја серија на почеток не е добра, додека да навлезеш во приказната нема да ти биде интересна.....затоа служат првите 5 епизоди.a deka na pocetok od prva sezona ne bese naj tinja?
Не, туку ни е страв да не и се деси Lost на серијава.Барате преку леб погача.