фалаcause you're all Walter
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
фалаcause you're all Walter
Sto fala?фала
Не бе, демек мирен, паметен човек може да стане bad ass mofo. За гиковите, бубалиците, мирните луѓе и слично да се палат на него „hurrr duurrr ovoj e miren kako mene ama pak e kul i ja sum takov (H)"Sto fala?
Demek genius chemist, a high scool teacher, who's become a gambler and bought a car wash?
Please...
Ne mu lezi nekako na Walt da bide bad guy. I hate him when he's being the bad guy.
Sakam koga e the good guy. I koga se sakaat so Jesse, a ne vaka koga se mrazat. Samosto izgledam epizoda koga Jesse mu rece na Walt "get the f outta here and never come back".
Na Jesse stranata sum!![]()
нема врска, поише народ се собира, заразуваат фановиве и таќеДали тоа значи дека она што сега ме очекува, (петта сезона) е најдоброто од Б.Б досега?
само грудаМене ок ми е милфица јака
Реално серијава требаше да заврши со 4 сезони, ама излеа намирисаа пари па продужија уште 16 епизоди...ова новиве не се баш за пофалба.
Ja изгледав до крај и новите епизоди од 5та сезона некако тиња се, поготово тие на почеток....на крајот добро заврши, ама почетокот на 5та беше тиња.Мислиш 5та сезона??....Ако петта сезона не е јака тогаш која е?
Секоја епизода од претходната е појака и појака незнам дали ти е гледана 5та така да немаш право да кажуваш дека новите не биле за пофалби
Ja изгледав до крај и новите епизоди од 5та сезона некако тиња се, поготово тие на почеток....на крајот добро заврши, ама почетокот на 5та беше тиња.
Секоја серија на почеток не е добра, додека да навлезеш во приказната нема да ти биде интересна.....затоа служат првите 5 епизоди.a deka na pocetok od prva sezona ne bese naj tinja?
Барате преку леб погача.