Breaking Bad

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Rumeni Obrazi ме издоминира во четири чекори (y)

Иначе исто така ми пречи син му на Господин Господин Вајт, згрешиле во креацијата на карактерот...не верувам во постоење на таква глупа и разгалена особа, антипатичен ми е а верувам и на татко му исто така :ROFLMAO:
Синот на Волтер во серијата е присутен, само за да има кој да ги јаде пржените јајца секое сабајле :)

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Мене не ми е јасно како можете да хејтате било кој од карактерите, многу се убаво осмислени. (осим скајлер, она е кучка xD)

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.997
Поени од реакции
12.654
Па жена е, како очекуваш да ја осмислат :icon_lol::D Мене ок ми е милфица јака, прво време досадна ми беше ама сега откако почна да се ебе на страна и да чува мрачни тајни ок ми стана.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Како може милфица да ти биде Скајлер бе? Можеби е од шо ја замразив од дното на душава, ама...WOULD NOT BANG

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
Како може милфица да ти биде Скајлер бе? Можеби е од шо ја замразив од дното на душава, ама...WOULD NOT BANG
epa koa nema dobri zeni serijava i skajler ke bide MILF...Mother i LIke to Kill

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.439
Поени од реакции
25.379
Абе во право е Магусот, има еден кадар од 1-2 секунди каде Скајлер е нешо соблечена малу, во епизодите кога се плетка со Тед, убавини е :rolleyes::rolleyes::rolleyes: А и кога му пее хепи брдеј мистер президент, како може да ви биде одбивна?
Дозволувате глумата да ви биде поважна од еден одличен пар цицки... :(

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.997
Поени од реакции
12.654
Освен цицките секако и глумата и е ок, барем мене ми е ок, далеку по ок од множеството ликови во фамозниот Декстер ...

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
Скајлер е MILK, а не Milf. Mother I'd Like to Kill, како што кажа коцка.:D

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
И после жените се жалат изгледот ни бил побитен од карактерот... :D

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.745
Поени од реакции
18.495
Rumeni Obrazi ме издоминира во четири чекори (y)

Иначе исто така ми пречи син му на Господин Господин Вајт, згрешиле во креацијата на карактерот...не верувам во постоење на таква глупа и разгалена особа, антипатичен ми е а верувам и на татко му исто така :ROFLMAO:
Најдобро ќе ти биде да не ја гледаш серијава, според она што го читам :D

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.997
Поени од реакции
12.654
Psyside ова како професионален филмаџиско-уметнички совет, личен социо аспект на толкување, психолошки со анализа и споредба или онака ти дојде...:D

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.997
Поени од реакции
12.654
Спојл ми...за MILKill моментот пошто ијам уште 2 сезони пред мене :coffee: Енибади...:pipi:

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Друже, немај гајле, Џеси до петта сезона најпаметен и најнормален од сите ќе испадне. Еднини лик кој остана со нормални човечки особини.

А Скајлер во последните сезони многу се здебели, не ми е баш по ќеиф.

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Skyler e mnogu inteligentna u serijava. Onaka, preterano za zena. Zena...Marrie kinda person.
Ne Skyler. Skyler e pametna.
Smart bitch :D
Seriously, she's very smart.
Sea onaka od sto citam losi zborovi za Skyler, so drugi oci ja gledam. Ja gledam kako bad bitch.
:'(
You stupid guys :D
All guys :D
Zatoa ja mrazirte, cause you're all Walter :D

Kajgana Shop

На врв Bottom