wot
aloof
- Член од
- 20 мај 2008
- Мислења
- 19.784
- Поени од реакции
- 34.439
Научна фантастика, а и да заразиш ќе гледа ради тебе.
Eden muabet mi nema napraeno za BB.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Научна фантастика, а и да заразиш ќе гледа ради тебе.
Eden muabet mi nema napraeno za BB.
Џеко сине полека бе смири се.ај доста со тие пародии се нервирам веќе... разбирам шега две што се навистина смешни а ова испаѓа како ББ да е дебилна смешна серија па им се мава ремет
srsly? da ti davam lista na milioni ismejuvani (parodirani!) lejm raboti?На се што е добро се прави пародија
Абе на се се прави пародија на денешно време....добро, лошо нема веза.srsly? da ti davam lista na milioni ismejuvani (parodirani!) lejm raboti?![]()
Така де, зошто тогаш пиша дека на се што е добро се прави пародија?Абе на се се прави пародија на денешно време....добро, лошо нема веза.
Абе не те знаев дека си оволку голем буквалистТака де, зошто тогаш пиша дека на се што е добро се прави пародија?![]()
Да, секоја епизода е подобра од претходната, секоја сезона е потобра од таа пред неа.“I won.“
Четврта сезона-done!
Последните три епизоди од четврата сезона ми беа ептен емоционални.
Ама приметив, Волт има нова кола во последните епизоди, а не се сеќавам дека прикажаа дека купил нова кола. (нели со старата намерно се удари во камионот)
Убаво си кажав јас дека до среда ќе немам веќе B.B за гледање
Како што приметив на темава, за 8 епизоди од петта сезона се дискутирално многу повеќе од претходно сите сезони заедно? Дали тоа значи дека она што сега ме очекува, (петта сезона) е најдоброто од Б.Б досега?