Breaking Bad

• Креатор на темата Креатор на темата Psyside
  • Време на започнување Време на започнување
Rumeni Obrazi ме издоминира во четири чекори (y)

Иначе исто така ми пречи син му на Господин Господин Вајт, згрешиле во креацијата на карактерот...не верувам во постоење на таква глупа и разгалена особа, антипатичен ми е а верувам и на татко му исто така :ROFLMAO:
Синот на Волтер во серијата е присутен, само за да има кој да ги јаде пржените јајца секое сабајле :)

Мене не ми е јасно како можете да хејтате било кој од карактерите, многу се убаво осмислени. (осим скајлер, она е кучка xD)

Па жена е, како очекуваш да ја осмислат :icon_lol::D Мене ок ми е милфица јака, прво време досадна ми беше ама сега откако почна да се ебе на страна и да чува мрачни тајни ок ми стана.

Како може милфица да ти биде Скајлер бе? Можеби е од шо ја замразив од дното на душава, ама...WOULD NOT BANG

Абе во право е Магусот, има еден кадар од 1-2 секунди каде Скајлер е нешо соблечена малу, во епизодите кога се плетка со Тед, убавини е :rolleyes::rolleyes::rolleyes: А и кога му пее хепи брдеј мистер президент, како може да ви биде одбивна?
Дозволувате глумата да ви биде поважна од еден одличен пар цицки... :(

Освен цицките секако и глумата и е ок, барем мене ми е ок, далеку по ок од множеството ликови во фамозниот Декстер ...

Скајлер е MILK, а не Milf. Mother I'd Like to Kill, како што кажа коцка.:D

И после жените се жалат изгледот ни бил побитен од карактерот... :D

Rumeni Obrazi ме издоминира во четири чекори (y)

Иначе исто така ми пречи син му на Господин Господин Вајт, згрешиле во креацијата на карактерот...не верувам во постоење на таква глупа и разгалена особа, антипатичен ми е а верувам и на татко му исто така :ROFLMAO:

Најдобро ќе ти биде да не ја гледаш серијава, според она што го читам :D

Psyside ова како професионален филмаџиско-уметнички совет, личен социо аспект на толкување, психолошки со анализа и споредба или онака ти дојде...:D

Спојл ми...за MILKill моментот пошто ијам уште 2 сезони пред мене :coffee: Енибади...:pipi:

Друже, немај гајле, Џеси до петта сезона најпаметен и најнормален од сите ќе испадне. Еднини лик кој остана со нормални човечки особини.

А Скајлер во последните сезони многу се здебели, не ми е баш по ќеиф.

Како може милфица да ти биде Скајлер бе? Можеби е од шо ја замразив од дното на душава, ама...WOULD NOT BANG
Skyler e mnogu inteligentna u serijava. Onaka, preterano za zena. Zena...Marrie kinda person.
Ne Skyler. Skyler e pametna.
Smart bitch :D
Seriously, she's very smart.
Sea onaka od sto citam losi zborovi za Skyler, so drugi oci ja gledam. Ja gledam kako bad bitch.
:'(
You stupid guys :D
All guys :D
Zatoa ja mrazirte, cause you're all Walter :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom