Breaking Bad

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.606
Поени од реакции
13.304
И второ, како генијалниот Хајзенберг, кои секогаш има се смислено и израчунато, ја остава книгата потпишана од Дејл, дома во ВЦ, особено знаејќи дека банџанакот му работи во ДЕА и доаѓа кај него дома. Нема логика освен ако тоа не е направено намерно од него. Се на се, сепак е полусезона, така да многу од овие работи сигурно ќе се разјаснуваат во последните 8 епизоди, но не би сакал само заради брзање да се заокружи приказната да се уништи ваква брилијантна серија.
Тоа е казна што целосно го презеде алтер-егото Хајзенберг и целосно го напушти Волтер. Во последната сцена го видовме Волтер, но наоѓањето на книгата беше своевидна казна што се курчеше на сред бел ден со шешир, палење автомобили, расфрлање со пари, во превод - Хајзенберг. Хајзенберг не се замараше каде ќе стои книгата, Хајзенберг сакаше да биди фален, обожаван, па со тоа ја чуваше книгата како своевиден трофеј.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Тоа е казна што целосно го презеде алтер-егото Хајзенберг и целосно го напушти Волтер. Во последната сцена го видовме Волтер, но наоѓањето на книгата беше своевидна казна што се курчеше на сред бел ден со шешир, палење автомобили, расфрлање со пари, во превод - Хајзенберг. Хајзенберг не се замараше каде ќе стои книгата, Хајзенберг сакаше да биди фален, обожаван, па со тоа ја чуваше книгата како своевиден трофеј.
Има логика ова, всушност Хајзенберг сака да биде фатен и јавно да се знае за неговото дело. Вака тој е крал, ама никој нит го знае нит добил признание за тоа. Особено мислам дека сака да му покаже на Хенк дека не е слабото просечно човече од предградие. Приметив дека односот на Хенк спрема Волт, особено во првите сезони е доста потценувачки, во стилот Хенк е големо мажиште што работи во ДЕА, кој некако гледаше на Волт со сожалување.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Не знам за другите кајганаџии, ама јас ова ќе го сметам дека сум убедил женско да гледа ББ. Колективна работа, ама јебига...
Ако и оваа се смета тогаш јас сум убедил три.
Fuck yeah.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.998
Поени од реакции
12.654
До трета сезона 9та епизода сум и почнува да ми се одгледува серијава поради ретардана Џеси

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.998
Поени од реакции
12.654
Немај гајле. Глеј си ти, ќе ти помине. :icon_lol:
Се надевам ќе го елиминираат како што секој паметен бизнисмен би сторил :coffee:
Вечерва ќе ги догледам последните четири епизоди од третава сезона, се надевам на васпитни мерки.

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Убаф ти е така? :icon_lol: А тоа што е малоумна ретарда не се приметува :coffee:
Kje se oprai posle ke vidis! :D
Kraj na 3ta pocnuva da se oprava :D
Kje go sakas mnogu poslednata epizoda od 3ta sezona poslednite 10 sekundi :DD hahaahaha
Aj gledaj tamu ne filozofiraj mnogu :D

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.998
Поени од реакции
12.654
Rumeni Obrazi ме издоминира во четири чекори (y)

Иначе исто така ми пречи син му на Господин Господин Вајт, згрешиле во креацијата на карактерот...не верувам во постоење на таква глупа и разгалена особа, антипатичен ми е а верувам и на татко му исто така :ROFLMAO:

Kajgana Shop

На врв Bottom