Dr.House
Аудиофил
- Член од
- 18 февруари 2010
- Мислења
- 2.549
- Поени од реакции
- 3.847
од секогаш ми изгледал како бивши корчагинецХајзенберг некад е бил Корчагинец. Да видиш, да не веруваш
Canoga Park High School - Class of '74

од секогаш ми изгледал како бивши корчагинецХајзенберг некад е бил Корчагинец. Да видиш, да не веруваш
Canoga Park High School - Class of '74
Тоа е казна што целосно го презеде алтер-егото Хајзенберг и целосно го напушти Волтер. Во последната сцена го видовме Волтер, но наоѓањето на книгата беше своевидна казна што се курчеше на сред бел ден со шешир, палење автомобили, расфрлање со пари, во превод - Хајзенберг. Хајзенберг не се замараше каде ќе стои книгата, Хајзенберг сакаше да биди фален, обожаван, па со тоа ја чуваше книгата како своевиден трофеј.И второ, како генијалниот Хајзенберг, кои секогаш има се смислено и израчунато, ја остава книгата потпишана од Дејл, дома во ВЦ, особено знаејќи дека банџанакот му работи во ДЕА и доаѓа кај него дома. Нема логика освен ако тоа не е направено намерно од него. Се на се, сепак е полусезона, така да многу од овие работи сигурно ќе се разјаснуваат во последните 8 епизоди, но не би сакал само заради брзање да се заокружи приказната да се уништи ваква брилијантна серија.
Има логика ова, всушност Хајзенберг сака да биде фатен и јавно да се знае за неговото дело. Вака тој е крал, ама никој нит го знае нит добил признание за тоа. Особено мислам дека сака да му покаже на Хенк дека не е слабото просечно човече од предградие. Приметив дека односот на Хенк спрема Волт, особено во првите сезони е доста потценувачки, во стилот Хенк е големо мажиште што работи во ДЕА, кој некако гледаше на Волт со сожалување.Тоа е казна што целосно го презеде алтер-егото Хајзенберг и целосно го напушти Волтер. Во последната сцена го видовме Волтер, но наоѓањето на книгата беше своевидна казна што се курчеше на сред бел ден со шешир, палење автомобили, расфрлање со пари, во превод - Хајзенберг. Хајзенберг не се замараше каде ќе стои книгата, Хајзенберг сакаше да биди фален, обожаван, па со тоа ја чуваше книгата како своевиден трофеј.
Ако и оваа се смета тогаш јас сум убедил три.Не знам за другите кајганаџии, ама јас ова ќе го сметам дека сум убедил женско да гледа ББ. Колективна работа, ама јебига...
Ако и оваа се смета тогаш јас сум убедил три.
Fuck yeah.
Немај гајле. Глеј си ти, ќе ти помине.До трета сезона 9та епизода сум и почнува да ми се одгледува серијава поради ретардана Џеси
Се надевам ќе го елиминираат како што секој паметен бизнисмен би сторилНемај гајле. Глеј си ти, ќе ти помине.![]()
Убаф ти е така?^top e jesse ne mi go vregjaj!
Kje se oprai posle ke vidis!Убаф ти е така?А тоа што е малоумна ретарда не се приметува
![]()