Breaking Bad

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.606
Поени од реакции
13.304
The first rule of running a successful drug-trafficking enterprise is precisely to not have your name out there for everyone to hear. The only real superfan Heisenberg has is Hank, and Hank’s obsession with cracking the case is deadly to Walt’s operation. It’s just not possible to be a famous and widely admired meth kingpin. To last in the game you need to do what Gus did and stay very, very quiet. Walt doesn’t have it in him.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Мистер Вајт, се враќа, на голема врата, се повеќе и повеќе
И да, за тие што не забележале, Валт се накашлува малку за време на расправијата со Мајк, пред да го упука, мал детал кој многу открива што ќе се случува во иднина.
Good eye, Mr. Chete. Foreshadowings вриеше серијава, па зашто да не и сега. :D

Член од
26 јануари 2009
Мислења
428
Поени од реакции
519
The first rule of running a successful drug-trafficking enterprise is precisely to not have your name out there for everyone to hear. The only real superfan Heisenberg has is Hank, and Hank’s obsession with cracking the case is deadly to Walt’s operation. It’s just not possible to be a famous and widely admired meth kingpin. To last in the game you need to do what Gus did and stay very, very quiet. Walt doesn’t have it in him.
And we all know how Gus ended. :)

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Тек сега, еве баш по пишувањето на овој пост почнувам со првата епизода од првата сезона. o_O

Ако е толку добра колку што очекувам осеќам многу ќе ми завидувате на задоволството кога можеш да си гледаш епизода по епизода кога сакаш-колку сакаш, а не да чекаш по една недела или месеци меѓу сезони. :icon_lol:

C

Crazy Diamond

Гостин
Тек сега, еве баш по пишувањето на овој пост почнувам со првата епизода од првата сезона. o_O

Ако е толку добра колку што очекувам осеќам многу ќе ми завидувате на задоволството кога можеш да си гледаш епизода по епизода кога сакаш-колку сакаш, а не да чекаш по една недела или месеци меѓу сезони. :icon_lol:
Ќе видиш дека за 1 недела ќе ги изгледаш сите сезони. :)

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.879
Поени од реакции
10.406
Ќе видиш дека за 1 недела ќе ги изгледаш сите сезони. :)
И после ќе чека до следното лето како нас (n) Многу лошо ја поделија последнава сезона, ама ај не се жалам јас не чекав изминатите години. Што да кажат тие што ја следат од почеток?

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836
Не ми се гледа повеќе серијава, толку е добра што знам дека ќе се осеќам депресивно по нејзиното завршување зашто ретко која друга ќе успее да ја помине.
Со зборови кои сите можат да ги разберат а се наменети за оние кои ја немаат гледано... серијава е Усеин Болт на 100м или Фелпс во пливање. :)

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.745
Поени од реакции
27.745
Одлична епизода, особено почетокот и крајот.
Кога ќе ми кажат после дека Pirate Bay е одличен тракер, со 15кб/с се симнува
17 илјади пати сум ти кажал дека со нови торенти секогаш е така има 2x повеќе личери од сидери и ти сакаш да ти симиња. TPB е најпознат, најмасовен, наједонставен, најпрегледен ЈАВЕН торент сајт.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Го глеавте промото за наредната епизода?

things are gonna get messy,someone is getting killed:eek:
Леле кој ке чека 7дена,сеуште не ми се верува колку се добри епизодиве

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
Mozam da vi kazam kako ke zavrsi Jessie ke mu stai kraj na Heisenberg ne Hank...

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
Хаизенберг ке заврши или ко ал пачино у скарфејс или ке умре од рак волтер,друга опција не ми иде на ум
mene najvise mi mirisa deka Jessie ke go pritisne ovoj pat ckrapaloto....koa ke doznae za sve so naprail W.W.
--- надополнето: 27 август 2012 во 22:54 ---
a i skarfejs momentot isto moze da se sluci dokolku Wolter se vrati i sfati deka se so naprail bilo greska i da go zastiti jessie i ostali ke iskoci so cel da go ubijat ke puka nakaj policijata..

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Во последната епизода, според мене, Волт повторно ќе се здружи со Тед, но овојпат да ги искористи неговите затворски врски за да ги елиминира 9-те преостанати соработници на Гас Фринг.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
mene najvise mi mirisa deka Jessie ke go pritisne ovoj pat ckrapaloto....koa ke doznae za sve so naprail W.W.
--- надополнето: 27 август 2012 во 22:54 ---
a i skarfejs momentot isto moze da se sluci dokolku Wolter se vrati i sfati deka se so naprail bilo greska i da go zastiti jessie i ostali ke iskoci so cel da go ubijat ke puka nakaj policijata..
Така некако ке биде али ко шо се mind blowing ова писателите и продуцентиве нишо чудно и керка му да му стегне еден у чело :pos:,како и да е ке почекаме една година па ке видиме

Kajgana Shop

На врв Bottom