Breaking Bad

• Креатор на темата Креатор на темата Psyside
  • Време на започнување Време на започнување
S03E10.fly малце тупење али лудница, се изнасмеав, кој од кој полуд.

Ја си глеам бавно бе. Не е серијава за да ја гледаш со потерување, или да ја форсираш. Додуша 1вата сезона ја скинав набрзина, али пошо и порано ми беше пола глеана... Не е серија за маратонско гледање, исто GoT, The Sopranos, Six Feet Under, The Wire, Vampire Diaries ( wot :icon_lol:) итн.

Доволно е само да слушнете, и веднаш ќе ви светне во глава сцената од песниве.:icon_lol:

GAp2S.jpg

:pos: Најдоброто дуо во серија!

Мислам дека не требаше да се одговори на тоа прашање :D

Секако е очигледно по бројот на страни во темава

Ок почнав да ја гледам серијава и моментално ги изгледав почетните епизоди од 3тата сезона. Ја одбегнував до сега затоа што мислев дека е како Prison Break и дека ќе го тупат повеќе од сезона во сезона. Каква грешка, серијава станува се подобра и подобра со секоја изгледана епизода. Феноменална е!

Не читнав ништо од коментарите за да не се изгорам со спојлери. Да изгледам се па после ќе ви се придружам на забавата. :)

Tegla approved! (y)

Ајде бе веќе нека почнат Волтер и Џеси да продаваат и да прават пари, не се интересни веќе,само се караат. :D

Ајде бе веќе нека почнат Волтер и Џеси да продаваат и да прават пари, не се интересни веќе,само се караат. :D

Серијата споро се развива но станува се подобра и подобра. Ако сега ти е досадно не знам како ќе ја изгледаш епизодата со мувата.. :)
Гледам си гласал за Декстер, you will regret it. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom