Или временска машина, зашто нели брзо секундите откучуваа!Во саатот поклон има мини камера со звучник.
Така симболично е прикажано дека му е одброено времето.Или временска машина, зашто нели брзо секундите откучуваа
Му е гајле на Џуниор за доручек сега. Кога си има Challenger. Инаку, и мене почнува Скајлер пак да ме нервира. Едно време се оправи, ама сега пак почнува по старо.Дај нека ја убие конечно Волт Скајлер, неможам да ја глеам веќе. Типична attention whore.
Од сите ликови едини Џеси е нормален останат ( со совест ) се друго отиде у пм. Дури и на Џуниор му го заебаа доручекот.
Дефинитивно, сега го преслушав крајот уште еднаш! ама каков момент е саатот да те залаже дека звукот е уствари од негоСамо јас ли слушнав репетирање на пиштол во последните секунди од епизодата!?
Најверојатно ќе се упука глупачатаДефинитивно, сега го преслушав крајот уште еднаш! ама каков момент е саатот да те залаже дека звукот е уствари од него
Тоа би било одлична идеја. Како лик почна на нерви да ми гази.Најверојатно ќе се упука глупачата
Не ми се верува...Најверојатно ќе се упука глупачата
Абе види вака сеа и мене скајлер ме нервозира и би и бапнал у чело еден без проблем,Арно ама од друга страна у право е жената сепак се работи за произведувач/дилер/убиец... Има стравови за децата за себе па и за хенк и мари(мери) тка да не верувам дека ке ја снема од серијаваДај нека ја убие конечно Волт Скајлер, неможам да ја глеам веќе. Типична attention whore.
Од сите ликови едини Џеси е нормален останат ( со совест ) се друго отиде у пм. Дури и на Џуниор му го заебаа доручекот.