Или временска машина, зашто нели брзо секундите откучуваа!Во саатот поклон има мини камера со звучник.
Така симболично е прикажано дека му е одброено времето.Или временска машина, зашто нели брзо секундите откучуваа
Му е гајле на Џуниор за доручек сега. Кога си има Challenger.Дај нека ја убие конечно Волт Скајлер, неможам да ја глеам веќе. Типична attention whore.
Од сите ликови едини Џеси е нормален останат ( со совест ) се друго отиде у пм. Дури и на Џуниор му го заебаа доручекот.
Дефинитивно, сега го преслушав крајот уште еднаш! ама каков момент е саатот да те залаже дека звукот е уствари од негоСамо јас ли слушнав репетирање на пиштол во последните секунди од епизодата!?
Најверојатно ќе се упука глупачатаДефинитивно, сега го преслушав крајот уште еднаш! ама каков момент е саатот да те залаже дека звукот е уствари од него![]()
Тоа би било одлична идеја. Како лик почна на нерви да ми гази.Најверојатно ќе се упука глупачата![]()
Не ми се верува...Најверојатно ќе се упука глупачата![]()
Абе види вака сеа и мене скајлер ме нервозира и би и бапнал у чело еден без проблем,Арно ама од друга страна у право е жената сепак се работи за произведувач/дилер/убиец... Има стравови за децата за себе па и за хенк и мари(мери) тка да не верувам дека ке ја снема од серијаваДај нека ја убие конечно Волт Скајлер, неможам да ја глеам веќе. Типична attention whore.
Од сите ликови едини Џеси е нормален останат ( со совест ) се друго отиде у пм. Дури и на Џуниор му го заебаа доручекот.