Breaking Bad

• Креатор на темата Креатор на темата Psyside
  • Време на започнување Време на започнување
Ја симнав, морав, fuck it.

Супер епизода, која тензија човече има меѓу Волтер и Џеси, и Волтер и Мајк. Тензичност склопено заедно со awesome моменти од кои срцето ми забрзуваше. Damn.

Видовте на крајот на втората епизода, Мајк коа му звони на Волт да му каже дека се предомислил, реакцијата на Волт: - Good.
Not giving a fuck at it's finest. Каква ладнокрвност у пм.
Тогаш осетив дека на Волт веќе исто му се фаќа, сега освен Скајлер (која бтњ редно беше да се скрши), сега и Џеси се плаши од Волтер, сцената кога седеа на каучот и пиеја пиво. А јас таман помислив Волт сака да помине quality time со него, коа девојката на Џеси стана тема на разговор, чудната тишина и погледот на Џеси кон Волт - i shat myself.

Мислам дека нареден пат Мајк коа ќе му зима парите на Волт, нема да помине само со опомена, лакомоста му се зголемува, станува лош, заебан типац.
А ние го обожаваме.

Ајјјј да не пишувам веќе, ќе свршам врз тестатурата

Најдов Бау Бау грешка! Ви текнува на првото убиство на Волтер кога ќе го чуваат тој мехиканецот како пес во визба? Кога ќе му донеси сендвич во чинија, па ќе се онесвести, чинијата ќе се скрши и мехиканецот ќе ја искористи ситуацијата да земи скршено парче и да чека да го боцни Волтер. Се океј, али парчињата беа исто поставени и во ист број пред да го земи дотичното парче и од кога го зема. :cool: Исто така, скршените парчиња беа многу поинаку распоредени отколку првично. Не дека ме изнервира нешто, онака, ме кевоса шо го увидов то.

Edit: Побарав на интернет и друг го нашол ова - Goof (continuity error): When Walter knocks himself out from coughing, he drops and breaks the plate. The initial shot of the broken plate shows 5 broken pieces. However, in the next scene, the plate is shattered to 8 pieces.

Најдов Бау Бау грешка! Ви текнува на првото убиство на Волтер кога ќе го чуваат тој мехиканецот како пес во визба? Кога ќе му донеси сендвич во чинија, па ќе се онесвести, чинијата ќе се скрши и мехиканецот ќе ја искористи ситуацијата да земи скршено парче и да чека да го боцни Волтер. Се океј, али парчињата беа исто поставени и во ист број пред да го земи дотичното парче и од кога го зема. :cool: Исто така, скршените парчиња беа многу поинаку распоредени отколку првично. Не дека ме изнервира нешто, онака, ме кевоса шо го увидов то.

Edit: Побарав на интернет и друг го нашол ова - Goof (continuity error): When Walter knocks himself out from coughing, he drops and breaks the plate. The initial shot of the broken plate shows 5 broken pieces. However, in the next scene, the plate is shattered to 8 pieces.
Добивам претстава дека очајно бараш грешки и 'дупки' во ББ за да кажеш: аха! Декстер е подобра!

Ама некако не ти иде па се замараш со парчиња од чинии... :P

Добивам претстава дека очајно бараш грешки и 'дупки' во ББ за да кажеш: аха! Декстер е подобра!

Ама некако не ти иде па се замараш со парчиња од чинии... :P
Не бе па ти, онака, ми падна во очи ситуацијата, тоа го има во сите серии и филмови, без исклучоци. :)

Болиглава

552750_3521355794314_1314381291_n.jpg

:icon_lol:

Epten ke se kaes..

Gleaj pobavno, absorbiraj gi epizodite, tenzijata. Vaka brzo.. ke macis dusa sekoja nedela so nas sega.

Сакам со тебе да мачам душа, за да не бидеш осамен без мене, затоа така правам. Аwww <3

Единствената добра причина да имаш сообраќајка или случка опасна по живот е добивање амнезија за да можеш пак да ги гледаш сериите како прв пат :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom