Breaking Bad

H

HoT IcE

Гостин
S03E10.fly малце тупење али лудница, се изнасмеав, кој од кој полуд.

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.606
Поени од реакции
13.304
Ја си глеам бавно бе. Не е серијава за да ја гледаш со потерување, или да ја форсираш. Додуша 1вата сезона ја скинав набрзина, али пошо и порано ми беше пола глеана... Не е серија за маратонско гледање, исто GoT, The Sopranos, Six Feet Under, The Wire, Vampire Diaries ( wot :icon_lol:) итн.

H

HoT IcE

Гостин
Доволно е само да слушнете, и веднаш ќе ви светне во глава сцената од песниве.:icon_lol:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.744
Поени од реакции
18.494
Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Мислам дека не требаше да се одговори на тоа прашање :D

Секако е очигледно по бројот на страни во темава

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.120
Поени од реакции
9.068
Ок почнав да ја гледам серијава и моментално ги изгледав почетните епизоди од 3тата сезона. Ја одбегнував до сега затоа што мислев дека е како Prison Break и дека ќе го тупат повеќе од сезона во сезона. Каква грешка, серијава станува се подобра и подобра со секоја изгледана епизода. Феноменална е!

Не читнав ништо од коментарите за да не се изгорам со спојлери. Да изгледам се па после ќе ви се придружам на забавата. :)

Tegla approved! (y)

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
Ајде бе веќе нека почнат Волтер и Џеси да продаваат и да прават пари, не се интересни веќе,само се караат. :D

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Ајде бе веќе нека почнат Волтер и Џеси да продаваат и да прават пари, не се интересни веќе,само се караат. :D
Серијата споро се развива но станува се подобра и подобра. Ако сега ти е досадно не знам како ќе ја изгледаш епизодата со мувата.. :)
Гледам си гласал за Декстер, you will regret it. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom