Breaking Bad

• Креатор на темата Креатор на темата Psyside
  • Време на започнување Време на започнување
Штотуку ја изгледав 6 епизода од 3 сезона. Возбудлива ептен. Цело време во мене си викав - излези Волт излези. Потоа дојде Џеси и мене ми се крена адреналинот хаха. Сигурен сум дека 7та епизода ќе биде уште поинтересна, али не се осудувам сега да ја пуштам.

Ок почнав да ја гледам серијава и моментално ги изгледав почетните епизоди од 3тата сезона. Ја одбегнував до сега затоа што мислев дека е како Prison Break и дека ќе го тупат повеќе од сезона во сезона. Каква грешка, серијава станува се подобра и подобра со секоја изгледана епизода. Феноменална е!

Не читнав ништо од коментарите за да не се изгорам со спојлери. Да изгледам се па после ќе ви се придружам на забавата. :)

Tegla approved! (y)

Не спомнувај PB во иста сентенца со BB, голем грев правиш :D

Џеси ќе биде упукан во новава епизода.
Gray Matter компанијата во која работел Валт е поврзана со Мадригал и набавката на methylemene

Џеси ќе биде упукан во новава епизода.
Gray Matter компанијата во која работел Валт е поврзана со Мадригал и набавката на methylemene
Не стварно, која е поентата за вакви спојлери три часа пред епизодата да излезе на торент?

Многу опасен спојлер, отворете го.

Волт ќе умре од рак.

Иначе ја изгледав и денешнава епизода. :D

Конечко Скајлер почнува да прикажува тоа што го мислев, а гледам и њот го мислел тоа, дека не се плаши само од Волт туку дека се плаши и од себе и во тоа што станува. Прилично мирна епизода, без некои сериозни дешавки. Ок, new wheels Mr. White.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Јако беше на почетокот кога ја пуштија Bonfire од Knife Party:)

Најјак момент од епизодата -
"Gus Fring was the danger"
"I thought you were the danger!"
Mr. White, you got BUUUURNED!!!!
Патем епизодава беше режирана од Риан Џонсон, кој ја режираше и епизодата со мувата.
Кинематографијата во епизодава беше фантастична, многу симболистични сцени, фантастично одработена епизода и неверојатна глума од Кранстон и Ган во сцената во спалната. :cuc:

мех, спора со домашни говнарии али се трпи.... пошо се надам дека ќе ја направат страшно добра во втората половина како што беше и со 4та сезона
уше ако се деси на крај скајлер да го предаде или нешто... тргам за албакрки и ја кољам
>implying she lives there
Не спомнувај PB во иста сентенца со BB, голем грев правиш :D
да, prison break е каде каде поинтересна

мешаш квалитет со интересност
као да ти кажам, бб е поквалитетна ама пб е поинтересна

мешаш квалитет со интересност
као да ти кажам, бб е поквалитетна ама пб е поинтересна

Тоа да, ама за мене и од тој аспект тепа BB, само што во BB градењето на кулминацијата е поспоро и подобро оформено и нормално финализирано, па така мене пак ми е поинтересна. Јебига сакам долги заплети.

PB беше одлична само првите 2 сезони за мене, после падна во квалитет, ама пак индивидуално е, зошто не е некоја 3 класа серија па да мрчам само, знам дека ти е слаба точка :D

Наидов на нешто интересно денес. Гледав документарец за суди на авиони (сериозно) во САД, поточно во Калифорнија. И се беше ок, се дур не слушнав кој бил кривец за судирот. Контролот на авиони - Волтер Вајт!

На интернет има малце за ова и ова го најдов до сега а да е пошироко објаснето за случајов.

http://articles.latimes.com/1989-04-01/news/mn-843_1_cerritos-air-disaster

The complex case stemming from the 1986 midair collision over Cerritos--the worst air disaster in Los Angeles County history--went to a federal court jury Friday, after an attorney for the Federal Aviation Administration argued that air traffic controller Walter White was not to blame for the tragedy that killed 82 people.

А еве го и докоментарецот.

Коинциденција или инспирација дејствие во серијава?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom