Breaking Bad

• Креатор на темата Креатор на темата Psyside
  • Време на започнување Време на започнување
А да не зборам за тоа како сите глумци се остарени, збрчкани и здебелени (посебно Тод колку е здебелен на лице)

Sent from my SM-A405FN using Tapatalk
Breaking-Bad-Todd-El-Camino-Difference.jpg

Го гледав баш минатата недела дури беше паднат форумот. Како што и очекував, ништо посебно. За луѓе што не ја гледале Б.Б, ништо не им значи филмот, нема ниту дејство ниту приказна, се на се има четири сцени, Џеси со другарите, Џеси во станот на Тод. Џеси и мајсторите и Џеси и типот со правосмукалките.

Добар епилог за Џеси со оглед дека во финалето беше ставен во втор план, но ништо немаше да и фали на франшизата и без овој филм.

Требало да подослаби малце, зашто флешбековите беа смешни со неговиот денешен изглед.
А и што му се случило на човеков, 31 година има, јас над 40 му давав.

Нели имаше надимак плавиот Мет Дејмон за Тод, во темава кога беше активна серијава[emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Sent from my SM-A405FN using Tapatalk
Meth Damon :)

Не е она здебелување поради вишок килограми, си има проблем со некоја зависност.

Го гледав баш минатата недела дури беше паднат форумот. Како што и очекував, ништо посебно. За луѓе што не ја гледале Б.Б, ништо не им значи филмот, нема ниту дејство ниту приказна, се на се има четири сцени, Џеси со другарите, Џеси во станот на Тод. Џеси и мајсторите и Џеси и типот со правосмукалките.

Добар епилог за Џеси со оглед дека во финалето беше ставен во втор план, но ништо немаше да и фали на франшизата и без овој филм.
Филмот не е наменет за тие што го немаат гледано ББ.
Проблемот е што ова требаше да биде дел од финалето на ББ уште пред 6 години, а не сега да го најавуваат како нешто WOW.
Значи, приказната на Ел Камино си е океј, ама немаше потреба да снимаат игран филм после 6 години со состарени фаци, кога ова можеше да се смести во една, ајде нека се и две епизоди.

Иначе, го добивме ДАТУМОТ. :D Новата сезона од Better call Saul започнува на 23ти февруари.

"You're the smartest guy I ever met, and you're too stupid to see he made up his mind 10 minutes ago."

Можеби и најдобриот цитат во целата серија, кој ја опишува целата серија.

Најдобра сцена во целата серија, со најдобра порака според мене.

Ми се отвори желба повторно да ја репризам откако победи на изборот за најдобра серија на Кајгана.

Немам зборови едноставно, едно од најдобрите дуа кои се појавиле на ТВ.

e903ac54c2397c4403e71dd5f0821f55.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom