Breaking Bad

• Креатор на темата Креатор на темата Psyside
  • Време на започнување Време на започнување
Немој со вакви стручни анализи молим ти се. Секвел меквел, Better Call Saul беше може и подобра од Breaking Bad.
Комплетно се што е создадено од Винс Гилиген е одлично.

Немој и ти со вакви eкспертизи дека Better Call Saul е подобра серија од BB.

Немој со вакви стручни анализи молим ти се. Секвел меквел, Better Call Saul беше може и подобра од Breaking Bad.
Комплетно се што е создадено од Винс Гилиген е одлично.

1099.gif

досадна е bcs, малце подинамична да ја напраеле можда би била интересна. Изгледав едно 7-8 епизоди и заспав од досада.

Ова што се репризира на мтв каква посластица ми е, имам заборавено некои детали во сцени, уште еднаш така да си ги изнаужива човек легендарни моменти... :D

Ја спремав одамна за гледање, се погоди периодов да бидам дома и во рок од неколку денови ја спукав на екс. Филмот дојде како капаче .... серииште !!!!
Немам други коментари :D БИЧ !!!

Филмов беше здраво и мушко молзење на франшизата . Поздрав до Баџер и Скини Пи, епски ликови беа.
Му останаа другарчиња, верни до самиот крај !!!

Филмов не дека е лош ама не е како за помпата а Better Call Saul не е крш како што ја правите.

Иначе Ел Камино не би рекол дека е молзење, туку е само тоа финале што требаше да биде уште тогаш.

Имаше еден наслов на нет за филмов : (не)потребен шлаг на брејкинг бед.

И се сложувам, стварно непотребен.
А да не зборам за тоа како сите глумци се остарени, збрчкани и здебелени (посебно Тод колку е здебелен на лице), а треба да глумат продолжеток на настани од пред 10 год. Не личи, посебно не за некој што ја репризирал серијата пред да го гледа филмот.

Sent from my SM-A405FN using Tapatalk

Breaking bad серијата каде можам да ја најдам , да ја симнам? Онлајн не ми ја отвара никаде, не знам што е проблемот..

Breaking bad серијата каде можам да ја најдам , да ја симнам? Онлајн не ми ја отвара никаде, не знам што е проблемот..
Низ сите можни торент сајтови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom