Breaking Bad

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.691
Поени од реакции
34.207
mind blown..
зошто се најдов да навивам за спортивната страна? Каков лик е Гас само.
Хистеричниот, несреден Волт го гледам како најслабата алка. Феноменална глума.
Немам веќе зборови за новиве епизоди.. Уживајте дур трае, дечки.

Z

zmej gorjanin

Гостин
Нели се појавија слични проблеми како со Mad Man, AMC и ваму правеше проблеми. На крај, ако не сум грешка се договорија да има две сезони со по 8 епизоди. Од договорот беше задоволен и авторот на серијата, затоа што можел да си ја заокружу без да губи на квалитет. Тој и порано најавуваше дека нема да ја развлекува безпотребно серијата за да се прикажува долго време, а да трпи квалитетот. Само не сум сигурен дали беа договорени две сезони по 8 епезоди или една со 8 еп. и дали и ова серија ќе ја скратат за две минути по епизода како Mad Man...
http://screenrant.com/breaking-bad-season-5-final-season-mcrid-128095/

Најверојатно ќе има само уште една сезона која ќе има три епизоди повеќе, односно 16. Е сега лошата вест е што ќе почне да се емитува од средината на 2012 та, кој ќе ги чека до тогаш.

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325
Комплицирана новава епизода, како се најде цигарата кај детето и зошто Гас не влезе во колата, дали воопшто го виде Walt? Ајде да ве видам. Ни даваат hint на крајот на видеово но сепак оставиле за следната епизода. :D

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Многу напнато, многу.
Се тресев ко дунде пред прв однос последните 15 минути. Каков ќе завршетокот на оваа сезона, не можам стварно да претпоставам.

W

wernstrom

Гостин
Комплицирана новава епизода, како се најде цигарата кај детето и зошто Гас не влезе во колата, дали воопшто го виде Walt? Ајде да ве видам. Ни даваат hint на крајот на видеово но сепак оставиле за следната епизода. :D
Just my 2 cents... Walt стои зад труењето на детето. Jesse спомна дека цигарата ја преместил утрото пред да оди на "работа", по готвењето оди кај Saul каде неговиот телохранител го претресува без причина, ако гледате внимателно по претресувањето, телохранителот дефинитивно става нешто во својот лев џеб. Мислам дека баш во тој момент успева да ги замени цигарите на Jesse со друга кутија. Најверојатно Saul е тој што го носи рицинусот кај детето, бидејќи видовме во една од претходните епизоди како им носи пари. Причина? Walt знае дека без Jesse нема шанси против Gus, ова е неговиот последен обид да го придобие Jesse на своја страна, и успеа во тоа. За тоа зошто Gus не влезе во колата, Giancarlo Esposito објаснува во интервјуто. Мислам дека Gus не го виде Walt, едноставно го предвиде неговиот план. Што ќе се случи во финалето наредната недела? Ќе ни ги разнесат главите пак, по не знам кој пат...

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
аааааааааа сакам уште
па ја мислев сум 15 минути у епизодата а таа заврши...

иначе многу ме напна џеси епизодава, може да замислите зашто...

Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134
Па стварно не ми е јасно зошто не влезе во колата, на крај краева ако се сомневаше во бомба можеше да остави некој да ја чува колата.
Мал офтопик: Отровот е рицин а не рицинус. Од рицинус можеш да умреш само од неподнослив пролив. :)

Ф

Фил Ајви

Гостин
Па стварно не ми е јасно зошто не влезе во колата, на крај краева ако се сомневаше во бомба можеше да остави некој да ја чува колата
Па тој не се сомневаше воопшто пред средбата со Џеси тука после на патот накај автомобилот му светна сијаличката.

Повеќе шанси имам на лото да погодам 7 броја отколку тоа што ќе се случува следната епизода.

Kajgana Shop

На врв Bottom