Breaking Bad

• Креатор на темата Креатор на темата Psyside
  • Време на започнување Време на започнување
2zzrls7.jpg

Gus Fring likes to party all the time, party all the time, party all the time.

Шала на страна, нема заебанција со човеков, епизодава беше врв, најдобра во оваа сезона до сега.

images

моментов кога му рече на Дон Еладио дека Џеси не смее да пие и тука ја наговести неговата намера

останатово уште еднаш :cuc:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
images

моментов кога му рече на Дон Еладио дека Џеси не смее да пие и тука ја наговести неговата намера

останатово уште еднаш :cuc:

Уште кога ги пиеше таблетите кај базенот се знаеше дека нешто спрема :)

Која сезона најмногу ви се допаѓа (вклучувајќи ја и ова недовршена)?

Јас сум за втората сезона, тогаш серијата според мене достигна едно ниво кое не успеа да го помине. Еве и сега лошо почнаа, според мене и премногу лошо за нив, но како се ближи крајот заличува на ББ. Најлоши епизоди се првите (од првата сезона).

Најлоши епизоди се првите (од првата сезона).
Se` e do vkusot. I ochekuvanjata. Da smenam fontot, me mrzi. :)
а+ш.... Првите епизоди 2,3 највеќе сум се смеел, најверојатно дека почнав да ја гледам серијата во 5 сабајле со изгрејсонцето, па толку многу ме завлече што ја изгледав цела прва сезона у два дена. :icon_lol:

Se` e do vkusot. I ochekuvanjata. Da smenam fontot, me mrzi. :)
а+ш.... Првите епизоди 2,3 највеќе сум се смеел, најверојатно дека почнав да ја гледам серијата во 5 сабајле со изгрејсонцето, па толку многу ме завлече што ја изгледав цела прва сезона у два дена. :icon_lol:

Можеби јас премногу очекував од првите епизоди или поточно не знаев што да очекувам. Пред да почнам да ја гледам ептен убави работи читав за неа, па кога почнав постојано мислев дека треба да се случи нешто ептен добро. Веројатно постепено како сум ’влегувал’ во серијата, сум разбирал всушност за што се работи и што треба да се очекува. Сепак, ББ е специфична серија. Ми текнува и тогаш читав дека паѓале од столче кога почнале да ја гледаат серијата, и јас бев некако во грч, во стил ’ајде бе, кажете го смешното’... :pos:

тогаш читав дека паѓале од столче кога почнале да ја гледаат серијата, и јас бев некако во грч, во стил ’ајде бе, кажете го смешното’... :pos:
Не знам ништо јас за тоа, нисам одавде.
За гледање филмови и серии, скоро секогаш сум во легната позиција. Нели, кога лежиш, не можеш да паднеш. :pos::pos::pos:

Не би рекол дека е смешна првата сезона, точно дека има сцени кога се шеташе со гаѓите 3 за 100 денара низ лабараторија те оставаат малку подзинат, ама сцената кога евоцира спомени како ја запознал Скајлер и таа почнува да плаче на масата покрај базентот дури и мене ме потресе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom