Breaking Bad

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Вака и јас понекогаш не баш исто ама слично, ама што понаретко тоа подобро :icon_lol:....

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325
Мислам дека Walt малце претера со реакцијата... Не му требаше она со Gus, а и цела сезона беше pain in the ass. :) Сега станува најинтересно, баш да видиме како ќе се одвиваат дејствата понатаму. (y)

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.738
Поени од реакции
18.484
Лелелеееееееееееее епизодовааа!

ААААААААААААААААААААААААААААААААА каков крај, каква тензија!!!!!!!!

Смеењето на Волт, боже каква глума омгггггггг! каква промена на емоции......човеков е актериште!!!!!!!! ме разнесе епизодова, ме РАЗНЕСЕ!!

:cuc:

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Ауф, цела епизода те држи во транс! Плус каква тешка психоделија на крајот...

P.S Промо за новата епизода

Z

zmej gorjanin

Гостин
Каква епизода, работите стануваат прилично напнати. Волт за првпат во серијава го видов да избега, а беше толку стабилен лик. Наредната епизода ќе биде прилично интересна, за крајот на оваа сезона неќам ни да помислам, а почетокот ми беше толку спор за да се дојде до оваа ситуација.

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Кој не ја гледат серијава, не знајт шо пропуштил. Сум рекол дека сум импресиониран и порано.. ама ова е претерано. Браво.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.720
Аааааааааааааааа божеееееее каков крај, умирам...... аааааааааа, хорор аааааааааааааааа буууууууууууу
DEAR GАWD
Буквално се чувствував како да доаѓа крајот на светот....

колку ми беше жал за Mr. White епизодава...

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836
Мислам дека е појак ефектот кога се гледаат сите епизоди од еднаш, едноставно заразна е серијата и не можеш да престанеш да ја гледаш иако знае и да забави на моменти што претпоставувам и го дава оној интересен оригинален елемент кој го нема кај другите, а тоа е пресврт за 180 степени кога најмалку очекуваш. Сепак не можам да издржам и ја гледам епизода за епизода и сега за сега ми се допаѓа многу, се надевам, всушност не се надевам знам, дека крајот на сезонава ќе биде луд... еднинствено што не сум информиран е колку епизоди ќе има сезонава? Ме мрзи да барам на google па ако има некој сигурна информација нека сподели.

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
еднинствено што не сум информиран е колку епизоди ќе има сезонава? Ме мрзи да барам на google па ако има некој сигурна информација нека сподели.
Уште две епизоди има до крај.

Z

zmej gorjanin

Гостин
Не знам колку е точна информацијата што ми ја кажа еден другар дека ќе има само уште една сезона. Серијава има голем потенцијал да се развива и понатаму и ќе ми биде криво ако заврши.

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836
Не знам колку е точна информацијата што ми ја кажа еден другар дека ќе има само уште една сезона. Серијава има голем потенцијал да се развива и понатаму и ќе ми биде криво ако заврши.
Се што е убаво кратко трае. :) Сериозно поубаво да е легендарна а да трае кратко, отколку да има повеќе сезони и да ја заебат тотално.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.720
Сериозно поубаво да е легендарна а да трае кратко, отколку да има повеќе сезони и да ја заебат тотално.
Се сложувам. 5-6 сезони се идеална бројка за серија од вакво карактер.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.226
Поени од реакции
14.523
Нели се појавија слични проблеми како со Mad Man, AMC и ваму правеше проблеми. На крај, ако не сум грешка се договорија да има две сезони со по 8 епизоди. Од договорот беше задоволен и авторот на серијата, затоа што можел да си ја заокружу без да губи на квалитет. Тој и порано најавуваше дека нема да ја развлекува безпотребно серијата за да се прикажува долго време, а да трпи квалитетот. Само не сум сигурен дали беа договорени две сезони по 8 епезоди или една со 8 еп. и дали и ова серија ќе ја скратат за две минути по епизода како Mad Man...

Kajgana Shop

На врв Bottom