Браво за Јапонецот!

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Како интернетот влијае на мозокот на човекот.Јас им посакувам среќа во сексуалниот живот.

А кога ќе си речам дека виртуелниот живот го постигнал неверојатниот максимум...
Како и да е, нека им е со среќа и нека со дочекаат многу дечиња (Боже колку неверојатно звучи)

Сексуален жиовт на завидно ниво води :)

а тој од кај знае дека таа стварно го сака? :toe: :nesvest:

Како интернетот влијае на мозокот на човекот.Јас им посакувам среќа во сексуалниот живот.

Не можеме да знаеме какво искуство можеме да имаме со интернетот после 10 години :pos2:

а тој од кај знае дека таа стварно го сака? :toe: :nesvest:

Тоа е барем лесно ќе и ја провери меморијата да види дали е се во ред. А о ако почне да забегуе секогаш може да ја форматира (голема предност над обичната жена гледаш) и од поново да почне.

Абе нема да трае долго. Ваа го изневерува со Супер Марио.

Тоа е барем лесно ќе и ја провери меморијата да види дали е се во ред. А о ако почне да забегуе секогаш може да ја форматира (голема предност над обичната жена гледаш) и од поново да почне.

ееее абе оваа било интересно. хмм и ја утре се женам со некоја, чекај да побарам некоја кукла (жена) што ја облекува и шминка сестра ми на интернет.:pipi:

Јапонците се земен народ . =)

Бебето на X-box, да не им биди ? :tv:

Сите што викате дека е луд.... не знаете што е гејмер XD + јапонски гемјер и тоа:vozbud:

И ја тоа викам, Јапонските гејмери се легендарни. Плус се поише има отуѓеност меѓу машки и женски па се снаоѓаат луѓево бе. 3а кој мој му е па некоја да му промрчува секој ден? Се е до човековата имагинација, он вака си е среќен и задоволен, нека му е честито.

Е ова е веќе глупости...не бират начин само слава да добијат...уште малку ке измислат и секс да има со играта

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom