Бранко Црвенковски

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Ti izglea ne si svesen deka cel balkan i EU se gazea od smeenje koga izleze tekstot "Hunzite i Makedoncite Brakja?!?!".

Ме заболе за Балканот и ЕУ дали ни се смееле или не.
Југоносталгичарите се смееја во 91 кога ке им го спомнеше референдумот за независност + дека Александар е Македонец - паѓаа од смеење, а сега плачат.

И престани со тоа:

Леле! Абе што ке речат другите!

Како што реков, има цел тон факти + ДНК тестови да побијат што им тежат на гз:vozbud:

Едит:
Инаку Грците ТВРДЕА дека Хунѕите се Грци, се додека не им плеснаа у фаца - незнам што зборувате, каква врска имаме со вас Грците, ние сме потомци на Александар Македонски.
Грците пробаа после со пари, ама им ја дадоа клоцата овие:duel:

Како што реков, има цел тон факти + ДНК тестови да побијат што им тежат на гз:vozbud:

Едит:
Инаку Грците ТВРДЕА дека Хунѕите се Грци, се додека не им плеснаа у фаца - незнам што зборувате, каква врска имаме со вас Грците, ние сме потомци на Александар Македонски.

Pa ok togash mozesh da mi daesh nauchna studija za DNA na makedoncite i hunzite shto tvrdish deka sme isti?

Абе БЦ отишол со Јасна во Полска :pos2: сега швалерките ќе го распнат :vozbud::pos2::pos2::pos2:

Pa ok togash mozesh da mi daesh nauchna studija za DNA na makedoncite i hunzite shto tvrdish deka sme isti?

Ама си запнал за Хунзите... ко и за се друго уствари :pos2:.
Да се немале ни mm разлика од ставот на шефот по сите прашања...

Ме заболе за Балканот и ЕУ дали ни се смееле или не.
Југоносталгичарите се смееја во 91 кога ке им го спомнеше референдумот за независност + дека Александар е Македонец - паѓаа од смеење, а сега плачат.

И престани со тоа:

Леле! Абе што ке речат другите!

Едит:

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/11260506?dopt=Abstract
http://bulgarsandgreeks.blogspot.com/2007/07/hla-genes-in-macedonians-and-sub.html

:toe:

Најмногу од се ме боли мене за народот, ниту за Груевски ми чуе, ниту за Петко, ниту за Станко. Ме разбираш ли ти или не? А за периодот 1998-2002 тек има да се допишува. И ќе се.

Но, дотогаш, наместо да инсинуираш со мене и со моменталната власт, ако нешто погоре не е вистина, побиј го. Докажи дека некаде има дезинформација.
TRN ???

Го гледав пред малку на канал 5. Да бидам искрена, Бранко е една фигура на нашата политичка сцена, која навистина може да се нарече политичар. Со одредена дистанца сега од емоционалните заддршки или изливи поради неговата морална доблесност, а кои ги имав до скоро, можам да кажам: ние сме немале подобар политичар од него, во поглед на ораторство и харизма.
Единствено жалам што не беше толку чесен колку што е паметен.

Го гледав пред малку на канал 5. Да бидам искрена, Бранко е една фигура на нашата политичка сцена, која навистина може да се нарече политичар. Со одредена дистанца сега од емоционалните заддршки или изливи поради неговата морална доблесност, а кои ги имав до скоро, можам да кажам: ние сме немале подобар политичар од него, во поглед на ораторство и харизма.

Па политика и чесност не одат скоро никогаш заедно во пакет,тоа е сурова реалност.:toe:

И јас го гледав и човекот е гола вода ако го судриш со реалноста и последиците од истата.
Финтите не му се апдејтувани, целиот е застарен модел на лагата.

И јас го гледав и човекот е гола вода ако го судриш со реалноста и последиците од истата.

Додуша премиерот е најнов модел на истата.:toe:

Премиерот е опозит на тоа.
Ветува исполнува, но многу сељачана и изверзирана багра околу него.

Премиерот е опозит на тоа.
Ветува исполнува, но многу сељачана и изверзирана багра околу него.

Србите викаат “с ким си-такав си“,и не се далеку од вистината.:helou:

da ne e ovoj piratska verzija na originalniot drzavnik, pa ne moze da se update-uva

a za koja verzija se rabotese,
brane 1992
brane 2002
brane 2004
ili
brane (e)XP(erience) professional - home edition

Апсолутно се согласувам. Груевски никоаш нема да го видиме како ноншалантно лепрша со политички опаски. Уше да беше чесен чоек Бране ќе беше арен. У капитал рекол дека он као државник мисли за МАкедонија до наредните 10 години, а Груевски до следната рејтинг анкета, ја би додал дека стварно Бране глеа 10 години унапред, па така ни ја заеба државава, уше пред 10 и појше години.

Back
На врв Bottom