Бранко Црвенковски

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Е добро....
Ај те молам информирај ме,по твое,кој ги држи сите конци во оваа држава?:toe:
R-teza na site so pari i nekakva moc von parite(polit.,mafia,univ.,).Kako i sekade.

Ali pazi ova,vo idnina samo parite ce vladeat.Znaci politika e visok.
Tuka se gleda koj direktor imal bar 2 gr pamet...deca na oligarsi...zakon...a,ako nemaat akal da se zakon...vakvi ko mene upagjaat...

A BC vsusnost so politika se zezna.Da si ostanese vo semos,Semos ce bese firmiste,a so to i negojte 33% ce vredea eheheee...mada tesko to so rakija...
Па се знае Штерјо Наков.Еве денес читам дека ќе вработува новинари во Алфа тв,што значи ќе биде весело,а и лошо му се пишува на Грујо.Она што не успеа да биде канал5 тоа ќе биде Алфа на Ваков Онаков.Подржувач и заштитник на БЦ,кој овој во 90-те убаво му подари неколку компании и затоа БЦ заслужи шах од него,затоа што влечел добри потези.:toe::pusk:
Da se site direktori ko vakov onakov MK ce cveta...ama i toj nisto ne praj bez Zoja-Taki...taka da donekade drzi i tvoevo.
Е тоа е вистината. Ебаниот ебан, тепаниот тепан. Б.Ц. Сердар, Н.Г Војвода, а народот гладен и страден.
To baska.
Baska i BC sakase da se trgne...nego stvarno go boli ona sto napisav za semos...

Nego NG trebase i mozese da objasni na narod sto-kako,oti komunizam i zavist haraat po MK...i tesko da preziveeme ko narod bez kapitalizam...

NG???NG???..., no znae li NG, moj prero itrica... sto e toa "levo" ili "desno" ili i nego go upravuvaat so komandite "seno" "slama" :)!!!.....kako tetovcanete slimnati od kobilete.... :)

Масон не ќе да е но, затоа е неверојатен манипулатор, со совест и лична одговорност ставени на off, аутистичен его-манијак и без ниту еден став или морална скрупола. Нејсе, не е местово за негова психо-анализа, таа спаѓа во книгите за психо-патологија.
Она што боли е фактот дека македонија веќе 16 години ја плаќа неговата патологија.
Лик кој диригираше со создавањето на олигархијата и транзиционата мафија што царува до ден денес (да не го повторувам текстот од авторот на темата, таму е се прецизно и содржајно изнесено), кој ја прифати референцата БЈРМ, кој создаде лични медиумски трабанти, кој го корумпираше судството...листата продолжува во недоглед. Неговата инволвираност во криминал, го прави и политичар за кој нациналниот идентитет, интереси и сл. се тотално ирелевантни. А да не збориме дека на светската политичка сцена имаме претставник кој го поистоветуваат со маалски деликвент.
Се на се, некој кој треба што побрзо да се тргне од политичката сцена. А, навистина не знам што уште чекаме. Малку ли ни се 17 години негово дивеење?Или и него ко турците на кондиција ќе го фаќаме...

Масон не ќе да е
Абе каков масон :) тој е масонски потрчко...тие такви бараат како него, манипулатори како што рече...Само што...овој е многу бистар тип, па си прави криминал позади маската на политичка партија...а тоа е толку добра организирана мафија...која кај и да е ќе исчезне...или ќе ја снајде „2012 година“
:)

Башка стварите на кои е спремен да ги направи...

Ако е бранко масон ја сум брус ли у сегашна верзија батката е најголемиот предавник што ги кодоши сите па и самиот себе за да добие нешто али и него го прочитаа џабе му е се готов е

Б.Ц. е само марионетка на олигарсите како Штерјо,Свето и Ко...

А ти, демек докажа ? Тогаш зошто не е уапсен и осуден Црвенковски ? Предизборнава кампања ти удрила во глава ?...Не си бил така имун на тие работи како што сакаш да се претставиш...Толкав текст ти лично не можеш од ракав да истресеш...Човек да се запраша од каде ли само ги добиваш, па едноставно си постираш.:toe:

Ако ти не си способен да оформиш добар текст, не значи дека и другите се такви нели?

Јас категорично неколку пати сум повторил дека немам симпатии кон ниедни!

Зошто?

Затоа што се добитна комбинација...На времето бранко и љубчо, а сега по ново бранко и грујо...исти курац во меѓусебни договори, а со театарски шоу за народот и за ефтини полтрончиња како вас кои ќе се потепате за нивната „праведност“ иако никаков ќар во животот немате за нив...

Мојата идеологија е Македонија...во конзервативен и традиционален дух...

А сето тоа што е напишано за Бранко во првиот пост, е чиста вистина...јавни тајни се тоа кои меѓусебно си ги преќутуваат политичките лидери за да имаат заеднички консензус во раскурцувањето на македонија...

Ама ете...има и будали...

Ако ти не си способен да оформиш добар текст, не значи дека и другите се такви нели?

Јас категорично неколку пати сум повторил дека немам симпатии кон ниедни!

Зошто?

Затоа што се добитна комбинација...На времето бранко и љубчо, а сега по ново бранко и грујо...исти курац во меѓусебни договори, а со театарски шоу за народот и за ефтини полтрончиња како вас кои ќе се потепате за нивната „праведност“ иако никаков ќар во животот немате за нив...

Мојата идеологија е Македонија...во конзервативен и традиционален дух...

А сето тоа што е напишано за Бранко во првиот пост, е чиста вистина...јавни тајни се тоа кои меѓусебно си ги преќутуваат политичките лидери за да имаат заеднички консензус во раскурцувањето на македонија...

Ама ете...има и будали...

Среќа ти не си во будалите, нели ? Јасно е дека кога некој нема одговор на некое прашање, како одбранбен механизам ја активира навредата, за да ја смени темата. Еве ти го повторно моето прашање: Зошто, ако се тоа докази лицето Б.Ц. не е уапсено и во затвор ? А за твоите способности за оформување на таков текст, оди продавај му басма на некој друг, ОК ? Г-дине „НЕУТРАЛЕН„...:pos2:
Едит: Г-дин Неутрален, ти како неутрален и независен од политичка партија експерт не коментираш на тема како „ Неуспесите на Груевски„ . Многу неутрално од тебе .

Не сум неутрален...Никогаш не сум изјавил такво нешто и немој да инсинуираш! Моите ставови се мои ставови немаат врска со ниедна политичка партија! И фокусирај се на насловот, а не на мене...

А како одговор на тоа што те мачи, ќе ти го постирам и моето претходно напишано на темава како одговор:

Најмногу од се ме боли мене за народот, ниту за Груевски ми чуе, ниту за Петко, ниту за Станко. Ме разбираш ли ти или не? А за периодот 1998-2002 тек има да се допишува. И ќе се.

Но, дотогаш, наместо да инсинуираш со мене и со моменталната власт, ако нешто погоре не е вистина, побиј го. Докажи дека некаде има дезинформација.
Истото важи и за тебе! И доста одиш off-topic.

А ти, демек докажа ? Тогаш зошто не е уапсен и осуден Црвенковски ? Предизборнава кампања ти удрила во глава ?...Не си бил така имун на тие работи како што сакаш да се претставиш...Толкав текст ти лично не можеш од ракав да истресеш...Човек да се запраша од каде ли само ги добиваш, па едноставно си постираш.:toe:

zatoa sto do 97 godina vo mkd ima verbalen delikt koj vazi za politicarite t.e / gi stiti od site i sesto sem od bolesti i smrt :) :pos:
toj b.c vo toj period bese "silna" pozicija bez "opozicija" i na site simpatrizeri im vlea silen aftoritet , pa do den denes mu se plasite ili mu se "voshituvate" , moeto mislenje e deka ne go biva covekov , deka nema potreba da mu se veruva ......

pozZ

zatoa sto do 97 godina vo mkd ima verbalen delikt koj vazi za politicarite t.e / gi stiti od site i sesto sem od bolesti i smrt :) :pos:
toj b.c vo toj period bese "silna" pozicija bez "opozicija" i na site simpatrizeri im vlea silen aftoritet , pa do den denes mu se plasite ili mu se "voshituvate" , moeto mislenje e deka ne go biva covekov , deka nema potreba da mu se veruva ......

pozZ

Абе тоа за довербата е друга работа, ако ја изгубил довербата кај народот, негов проблем...ќе се лизне на следните претседателски избори... Ама, некој да ме убедува дека исказ од калибар на човек како Петрит Аме е крунски доказ и непобитен факт, тоа е надвор од секаква логика. Ако постојат докази, сакам да го видам човекот зад решетки, ама да не бидат крунски докази како тие на Никола Младенов ? Тоа ми е поентата.

BC e ispuvan politicar, od komunisticki kov, cij edinstven kapacitet e DEMOGOGIJATA, bez drzavnicki kapacitet za reformiranje, politicki i ekonomsko zajaknuvanje na Makedonija. Ednostavno, covekot nema znaenje i umeenje nesto da stori so drzavata. Nema nikakva inicijativa, naucen e samo da prima tugji naredbi i slepo da gi izvrsuva.

Realno gledano, BC e najNEsposobniot politicar vo Makedonija, vo cie vreme krahira makedonskata ekonomija, se izvrsi kriminalna privatizacija i krazba na makedonskiot drzaven kapital, se prodade imeto, znameto, zaedno so negovite koalicioni albanski partneri sozdade uslovi za proteruvanje na Makedoncite od zap. Makedonija so novata teritorijalna opstinska podelba itn.; golemite krazbi na makedonskite gragjani se slucija pak vo negovo vreme, kako zarobuvanje na deviznite zastedi na Makedoncite od site poranesni drzavni banki, TaT, Lavci, AlfaS, Karic Banka itn.

Se` na se`, ne veruvam deka ima dovolno budali vo Makedonija koi bi glasale povtorno za vakov nedokvakan politicar i vecen looser.

ako sakate da zborete za branko dzabe gubete vreme oti e edna losa proslost vo makedonskata ponova istoria

Трн браво за темата.Нека се обзнани и објави насекаде за секое пиле да чуе и да разбере каков паразит имаме во државата.Само гледам „швајцарската гарда“ на папата веднаш се сместила по рововите да го брани.
​

Па да та нели лицето БЦ (папата) си створи и гарда за да го чува. Сите се клонирани од неговата комуњарска ДНК сите имаат исто одбрамбено оружје и исти гримаси и сите се самобендисани, само жално е што неговата гарда е тешка пешадијана со темни наочари и без бандероли.:kesa:

Back
На врв Bottom