Бостон селтикс или ЛА лејкерс.

• Креатор на темата Креатор на темата Кирца
  • Време на започнување Време на започнување

Бостон Селтикс или ЛАлејкерс

• Бостон селтикс

Гласови: 42 44,2%
  • ЛА Лејкерс

Гласови: 53 55,8%

• Вкупно гласачи
    95
Статус
Затворена за нови мислења.
Бостон и Детроит се од иста конференција, сакав да кажам дека најдобрите од Исток и Запад се во финалето.

Ааа..мислиш најјаките тимови од исток и запад.Ок ок,не те разбрав.Јас мислев викаш дека лејкерс биле најјаки општо у лига. Ај барем ќе се тешам дека бевме боље од лејкерс у сезона:)

потпис истово + сакам моето дете Рондо да експлодира во серијава :):):)

Nuff said >)

Рондо уште во ноември ме фасцинираше... За КГ, Ален и Пол факинг Пирс кој се промовира малку по малку во новиот Лери - немам многу што да додадам.

Go Celtics, Go Celtics!

вечер се игра вториот натпревар ? во колку ? на сител ? ...

Не бе во недела е мислам и ќе ја даваат на мтв ако не се лажам.

во недела е т.е. понеделник у 3:00 ....3тата е во среда т.е. четврток у 3...nba.com видете ги пишува сите...

Бостон Рулз

Кај ја најде сител? :))))

Да, недела 9 p.m. локал тајм, шо би рекло - понеделник 3 сабајле, по нашки.

Мтв1 и незаменливиот Марјан Ников (ако не се лажам сеа јас :) )

Кај ја најде сител? :))))

Да, недела 9 p.m. локал тајм, шо би рекло - понеделник 3 сабајле, по нашки.

Мтв1 и незаменливиот Марјан Ников (ако не се лажам сеа јас :) )

OBN се незаменливи коментаторите луѓето се возбодуваат кога има атракции, добри коментатори се

Тоа не знам, ама знам дека сум за Селтикс. Одамна немат победено, а биле тим со традиција. А и против Лејкерс сум, колку да јадам лајна на оние што се за Лејкерс:)

Hmmm i jas sum Za LAKERS ama kako so odi malku potesko:@:@ne se otkazuvam od niv vo nikoj slucaj ama nekako se izgubija vo ovie 2napravara osven KObe drugite zabusavaat...se nadevam na sea 3pobedi po red i na nova titula...ali ima edna golema precka so Boston skoro 20 godini e bez titula,a sepak e timot so najvise tituli vo istorijata na NBa.... pa ajmo Lakers da gi stigneme:):):) poz.....

Епа вечерва МОРА да победат ако сакаат титула Лејкерс и за одржување на надежите.
Ќе биде интересно...

Ајде победа на лејкерс.Станува се поинтересно а би било поинтересно ако ја тепаат следната лејкерс.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom