Бостон селтикс или ЛА лејкерс.

• Креатор на темата Креатор на темата Кирца
  • Време на започнување Време на започнување

Бостон Селтикс или ЛАлејкерс

• Бостон селтикс

Гласови: 42 44,2%
  • ЛА Лејкерс

Гласови: 53 55,8%

• Вкупно гласачи
    95
Статус
Затворена за нови мислења.
за никој јас сум за никс :kesa: така да сеедно , очекувам 7 крајно ниезвесни утакмици , најизедначено финале досега па веројатно лејкерс се поблиску до победа

За Бостон сум,Лејкерси не ми се по мерак уште од сериите со Сакраменто :)

Ја сум за Бостон. Редно е да освојат пак титула... последната со Larry Bird ја освоија. hehe:

И јас сум за Бостон у финалево пошо жал ми е за ален и гарнет.Добри играчи и толку време играат а немаат титула.Ај нека не бидат ко Јуинг. А и ги мрзам езерџииве.

И јас сум за Бостон у финалево пошо жал ми е за ален и гарнет.Добри играчи и толку време играат а немаат титула.Ај нека не бидат ко Јуинг. А и ги мрзам езерџииве.

потпис истово + сакам моето дете Рондо да експлодира во серијава :):):)

За Бостон сум,Лејкерси не ми се по мерак уште од сериите со Сакраменто :)

и мене исто....Бостон тепаше синоќа, коби не му дадоа да мрдне во прво полувреме, така да Бостон Селтикс ќе бидат шампиони :baeh:

и мене исто....Бостон тепаше синоќа, коби не му дадоа да мрдне во прво полувреме, така да Бостон Селтикс ќе бидат шампиони :baeh:
Сеуште е рано да се прогнозира Шампионот!

Ни за едните ни за другите, ама повеќе шанси им давам на Лејкерс зошто Гасол ми се свиѓал секогаш како играл, и да најреално е вака, најјаки беа оваа сезона и двете зааслужија финале, очекувам седмата да реши.

Бостон од проста причина Кевин Гарнет:vozbud:

Ни за едните ни за другите, ама повеќе шанси им давам на Лејкерс зошто Гасол ми се свиѓал секогаш како играл, и да најреално е вака, најјаки беа оваа сезона и двете зааслужија финале, очекувам седмата да реши.
Најјаки беа Бостон а после нив Детроит така да ако гледаме на тој начин Бостон треба да си земе.

Бостон има водство од 1:0 но очекувам на наредниот натпревар Лејкерси да победат.. мислам повторно Бостон е домаќин..
Ај ако знае некој нека напиши како се играат.. 2 е домаќин Бостон па 3 лејкерс па 2 бостон или како беше..
Димитар нешто ми спонма дека е вака ама не сум сигурен..

Најјаки беа Бостон а после нив Детроит така да ако гледаме на тој начин Бостон треба да си земе.
Бостон и Детроит се од иста конференција, сакав да кажам дека најдобрите од Исток и Запад се во финалето.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom