Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
абе ајде бум тв ги немаат пола македонски канали:nesvest:boom tv se razbira....
А едно прашање кој става бум тв да гледа македонски канали?Или не мора бум,кој било кабелски оператор или макс тв?абе ајде бум тв ги немаат пола македонски канали:nesvest:
па зашто да нема македонски канали ,што треба арапски да има или па само дискавери ,нешенал џеографик:pos2:
абе ајде бум тв ги немаат пола македонски канали:nesvest:
Очигледно не си ме разбрал... А иначе и бум и макс тапа се за спортовите...со екстрим спортс ништо не се прави...
и двете се океј(татко ми има макств, мајка ми бумтв)...
а јас дримбокс :dancing::excited:
Кој дава подобра слика? - ИСТО
Дали имаат проблеми со сликата? - И НА ДВЕТЕ
Дали касни звукот на некои канали? - АКО СМЕ 1995 г. КАСНИ
Дали има HD канали? - НЕ, НЕ СМЕ ВО АМЕРИКА. PS ЗБОРЕА НАСКОРО ЌЕ ИМА НА MAXTV, HD КАНАЛИ
...
На Макс ТВ ја има Канал 5 ХД :pos2: Не, најозбилно, кој има макс тв нека види на 700.![]()
Заборавив да напоменам, дека не сите можат да ја гледаат се`уште. Наскоро би требало да ја пуштат за сите, а како што кажуваа сите што имаат макс тв, ќе можат финалето во ЛШ да го проследат во ХД!На Макс ТВ ја има Канал 5 ХД :pos2: Не, најозбилно, кој има макс тв нека види на 700.![]()
Tоа е само таму каде што има оптика а оптика вкупно во една населба дали има слабо тапа се немаат инфраструктура за да има цело скопје години ке требаатЗаборавив да напоменам, дека не сите можат да ја гледаат се`уште. Наскоро би требало да ја пуштат за сите, а како што кажуваа сите што имаат макс тв, ќе можат финалето во ЛШ да го проследат во ХД!
Tоа е само таму каде што има оптика а оптика вкупно во една населба дали има слабо тапа се немаат инфраструктура за да има цело скопје години ке требаатдодека за боом тв само ресивер ке треба и сите ке гледаат во иднина се разбира