- Член од
- 14 јануари 2023
- Мислења
- 24
- Поени од реакции
- 8
Dali ako napravam po greska rezervacija na booking I ja otkazam odma so vnesena karticka za plakanje ke mi naplati
zavisi.Dali ako napravam po greska rezervacija na booking I ja otkazam odma so vnesena karticka za plakanje ke mi naplati
Вака сега , обично можи да се откаже букингот без да се наплати но тоа е ако има најмалце 2 дена пред датумот кој ти е букиран, а ако го откажиш 1 или 2 дена пред датумот тогаш букинг ти наплаќа мал дел од парите ...а ова шо велиш дека ти дава ко да си платил откако си ја откажал , можно е хотелот кај шо имаш букирано да ги повлекол парите пред да ја откажиш .А исто е можно и да не ти наплатил туку само така да пишува ...најарно ќе е да си видиш на банкарската сметка дали ти е наплатено или не .Dali ako napravam po greska rezervacija na booking I ja otkazam odma so vnesena karticka za plakanje ke mi naplati
Se javiv vo hotel0t rekoa deka e OK otkazano I deka nemaat oni povleceno pari e sega nz booking da ne povlekuva nesВака сега , обично можи да се откаже букингот без да се наплати но тоа е ако има најмалце 2 дена пред датумот кој ти е букиран, а ако го откажиш 1 или 2 дена пред датумот тогаш букинг ти наплаќа мал дел од парите ...а ова шо велиш дека ти дава ко да си платил откако си ја откажал , можно е хотелот кај шо имаш букирано да ги повлекол парите пред да ја откажиш .А исто е можно и да не ти наплатил туку само така да пишува ...најарно ќе е да си видиш на банкарската сметка дали ти е наплатено или не .
Па дај скрин бе човек да видиме што си уплатил, убаво ти рекоа дека има неколку опции, без рефундација е најефтината варијанта имаш и делумна рефундација и целоснаSe javiv vo hotel0t rekoa deka e OK otkazano I deka nemaat oni povleceno pari e sega nz booking da ne povlekuva nes
Шом е така тогаш или букинг има наплатено некоја мала провизија , или само го чува како резервиран износ кој ќе ти се врати за неколку денаSe javiv vo hotel0t rekoa deka e OK otkazano I deka nemaat oni povleceno pari e sega nz booking da ne povlekuva nes