Бодибилдинг суплементи

• Креатор на темата Креатор на темата chipicaoo
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки имам 2 нови, неотворани pre-workout Assault за продавање (30дози). Цената им е по 1300ден. Кој сака инбокс.

zu14br.jpg

И среќни празници на сите деновиве :ајнапиво:

По продавнициве за суплементи се наоѓаат поголеми паковања со пробиотици и ако ДА која цена се, или да си барам директива во аптека?

Поздрав.
-Убава нишка.
Потребен ми е совет/решение.

-45 год / 180цм / 84 кг
-6 години вежбам фитнес
-комбинација на тежини и кардио.

Користев и бев презадоволен од:
- Dymatize Elite Whey protein
http://www.bodybuilding.com/store/dym/elite.html

- Dymatize Super Amino Liquid 23K mg.
http://reviews.bodybuilding.com/Dymatize/Liquid_Super_Amino/

но беше многу тежок за редовна набавка (правев залихи) а веќе е невозможно.

Увозникот поради курс на$ нема да го порачува во блиска иднина и донесе некој друг бренд. (Ајикс или Амикс или сл.)

Предложете ми замина со ист или подобар квалитет и редовна залиха.
Ви благодарам,
К

Dymatize_Elite-Whey_10lb-3.jpg

super%20amino%20liquid-946ml-facts.jpg

земав казеин да пробам (без укус) и пена многу праи, кај сите е така или?

Моментално имам 80 кг и сум висок 180цм. Сакам да покачам тежина и нормално да зголемам мускулна маса. Во теретана одам 3 пати неделно.

Дали овој гејнер е добар за мојата цел http://www.pbc.mk/proizvodi/gejneri/hardcore-mass-phase-10lb-4540gr-detail.html ?

По можност да пиши некој што го има користено. Или пак препорачајте некој друг гејнер кој мислите дека е подобар и можи да се купи од кај нас.

Здраво, имам 31 година 180cm, вежбам подолго време, активно во последните 7 месеци. Никогаш не сум користел суплементи. Сакам да почнам да земам whey протеин па ме интересира кој whey протеин што може да се набави во македонија е најдобар. Кој брендови се најдобри.

zu14br.jpg

Дечки за продавање имам по едно од следниве
-Preworkout-Assault 30 дози 1300 денари
-Л-карнитин 500 дози 1800ден
-ЗМА 220 дози 1500ден

Со било кој од нив давам гратис 30дози таурин 1500мг, инаку сите производи се нови некористени. Кој е заинтересиран нека ми пише ПП.

image_35275_original_X_450_white.jpg

L-Carnitine е супстанцa која се добива од 2 есенцијални аминокиселини: лизин и метионин. За да се произведе во телото потребно е да ги има во доволна количина витамините Ц и Б6, ниацин и железо. Покрај тоа што самиот организамот го создава (околу 20 мг дневно) потребно е да се внесува, бидејки во зависност од активноста дневните потреби достигаат до 300 мг. Главен извор е црвеното месо (од таму и името – царнус месо), помалку го има во растенијата (на 100 г има: во црвеното месо 145 мг, во морковот 0.5 мг, во печурките 2.5 мг). Откриен е 1905 год. и во почетокот се сметало дека е витамин, се до моментот кога се открило, дека организамот сам го создава.

Повеќе за Л-карнитинот

Дечки, барам мислење од вас кој е подобар гејнер: Dymatize Mega Gainer или Muscle Juice 2544?

Некој да знае од каде можам да најдам Cellucor C4 preworkout?

доббар омега 3,6 и 9 суплемент што може да се најде по нашиве аптеки ??

Луѓе, кажете од кај да најдам Б6, барам веќе 2 недели, никаде нема, ни во Зегин, ни во ЕуроФарм.
Не сакам такви во ленти, барам во шишенце и внатре да има 60-100 капсули.

Абе сега, за едни витамини од странство да порачувам личи ли? :D
Ни Зегин не се тоа што беа, еј 2 недели немаат добиено чист Б6.

Па побрзо ќе ги добиеш ако ги нарачаш од тамо отколку да чекаш во Зегин да ги набават :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom