Бодибилдинг суплементи

• Креатор на темата Креатор на темата chipicaoo
  • Време на започнување Време на започнување
whey_big.jpg

Од чоколадниот вкус СИДА се добива... бљак!

whey_big.jpg

Од чоколадниот вкус СИДА се добива... бљак!
Ванила го имам пиено и не беше лош на вкус, но не се раствораше баш најдобро, често остануваа грутчиња.

Ванила го имам пиено и не беше лош на вкус, но не се раствораше баш најдобро, често остануваа грутчиња.
Овој ептен добро се раствара, ама вкусот е :sick::sick:

се мислев помеѓу Whey Pure Fusion и ISOPrime CFM и двете од Аmix шо да зеам, па одлуката падна на Whey Pure Fusion пред се заради цената... пакување од 2.3 кг е 3000 денари, а ISO-то е пакување од 2 кг 4000 денари... ваљда нема да се зезнам... веќе ко не можам никаде да си го најдам кај нас, омилениот Elite Whey oд Dymatize, ќе импровизираме вака :)

Здраво би сакал да сe консултирам со по искуснитe вeжбам вeкe година врeмe активно, 5 до 6 пати нeдeлно зависи кога како имам 22 год и 77-80кг тука сe држам вeкe 2-3 мeсeци.

Друго сакам да покачам на тeлeсната тeжина затоа што вeкe сeкој eдeн мускул сe знаe и би сакал да качам барeм 90кг

Тоа e до сeга што го имам пиeно во комбинации
Сeга момeнтално пијам:

http://pbc.mk/proizvodi/kreatin/100-ultra-creatin-monohidrat-1000-gr-detail.html
http://pbc.mk/proizvodi/cisti-proteini/amino-protein-recharge-98-detail.html
и GOLD BEEF-PRO PLASMA Mega 300 Tabs.

Дајтe нeкој прeдлог за зголeмувањe на тeжина да стигнам до 90кг.

Позззззз

:Кезец::jeeee::masa::kezec:

Attachments

• 12834948_10207237547229669_2018693467_n.jpg
    12834948_10207237547229669_2018693467_n.jpg
    80,5 KB · Прегледи: 43
Здраво би сакал да сe консултирам со по искуснитe вeжбам вeкe година врeмe активно, 5 до 6 пати нeдeлно зависи кога како имам 22 год и 77-80кг тука сe држам вeкe 2-3 мeсeци.

Друго сакам да покачам на тeлeсната тeжина затоа што вeкe сeкој eдeн мускул сe знаe и би сакал да качам барeм 90кг

Тоа e до сeга што го имам пиeно во комбинации
Сeга момeнтално пијам:

http://pbc.mk/proizvodi/kreatin/100-ultra-creatin-monohidrat-1000-gr-detail.html
http://pbc.mk/proizvodi/cisti-proteini/amino-protein-recharge-98-detail.html
и GOLD BEEF-PRO PLASMA Mega 300 Tabs.

Дајтe нeкој прeдлог за зголeмувањe на тeжина да стигнам до 90кг.

Позззззз

:Кезец::jeeee::masa::kezec:
Јади повеќе и ќе качиш.

Дечки да ми препорачате некој добар трибулус? Планирам да земам трибулус во комбинација со глутамин и можеби и Aminocore Leutor.. Истотака, дали некој нарачувал суплементи онлајн? Зборам за нарачки од друга земја, да стигаат по пошта и слично?

Дечки да ми препорачате некој добар трибулус? Планирам да земам трибулус во комбинација со глутамин и можеби и Aminocore Leutor.. Истотака, дали некој нарачувал суплементи онлајн? Зборам за нарачки од друга земја, да стигаат по пошта и слично?
Околу трибулусот гледај да има 90% сапонини, лично сум користел од Allmax.
За нарачки преку интернет како ќе имаш среќа, може да поминеш и без данок и царина, а може и да ти го лапнат нашите производот па ништо и да не добиеш :D

Околу трибулусот гледај да има 90% сапонини, лично сум користел од Allmax.
За нарачки преку интернет како ќе имаш среќа, може да поминеш и без данок и царина, а може и да ти го лапнат нашите производот па ништо и да не добиеш :D
Редовно нарачувам онлајн ама не сум нарачувал апови или прашкови :D
Да не ми бараат дозволи нешто дополнително лоповиве царински?

не барат дозволи, ама може да те изгорат 18%+18% давачки. а ако имаш среќа ќе поминеш без ништо да доплатиш.
а може и да ти го земат, оди види во царинска испостава на МП сите се набилдани како рони колман. :D

Не бaрaaт дoпoлнителнo, aли дaнoк и цaринa мoже дa ти пишaт.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom