Бодибилдинг суплементи

• Креатор на темата Креатор на темата chipicaoo
  • Време на започнување Време на започнување
Креатин монохидрат на MuscleTech или Dymatize кај можам да најдам?

Продавам нов неотпакуван л-карнитинот во прав од 500 дози (3,6 денари доза) за 1800ден
image_35275_original_X_450_white.jpg

http://www.bodybuilding.com/store/prima/prima-alcar.html

Ме изненади споредбата на цените. Имате начекано нешто овакво?
не сум видел вакви швецки ама 5 евра ептен е ефтино. Додуша ме мрзи да споредувам % протеини, шеќери, енергија према другите .. Ама пак ефтино ми се гледа.

не сум видел вакви швецки ама 5 евра ептен е ефтино. Додуша ме мрзи да споредувам % протеини, шеќери, енергија према другите .. Ама пак ефтино ми се гледа.

10 беа, ама пак е евтино кога споредувам со вас. Околу 75% протеин. Се надевам не земав некое срање.
12179072_927365474019456_110222554_n.jpg

Ме изненади споредбата на цените. Имате начекано нешто овакво?

118117.jpeg
5 евра е ова? Ако е толку, супер е. А и 10 евра да е, пак е поевтин отколку кај нас. Плус скандинавски квалитет, а не ко нашиве - произведени во бугарски подрум.

5 евра е ова? Ако е толку, супер е. А и 10 евра да е, пак е поевтин отколку кај нас. Плус скандинавски квалитет, а не ко нашиве - произведени во бугарски подрум.

Имаше поголеми количини за 20 евра, колку поголема количина, толку поисплатливо, нели... Откако се консултирав со неколку луѓе за цена и ве читав вас овде, ме пукна параноја да не купив цемент и тргнав по продавници да споредувам, горе- долу таа е цената.

Кај се наоѓа ова Херкулес/Спортикс продавницава за суплементи?

487530_420779274653416_320887922_n.jpg

Мислење за ова.
И за Трибустерон 60.

Во скоро секоја продавница за суплементи, еве пример Херкулес.
Фала друже..
Случајно дали имаш некое искуство со ова?? Многу сум прочитал,па еве вака да прашам некој збор плус да слушнам :)

Дали тука има некој од Охрид што би ми направил услуга. Ми треба гет-реди клуб картичка за да купам суплемент кој е 900ден поефтин со клуб картичка. Доколку има некој да ми заврши работа можи да ме извести во пост или преку ПП. Благодарам.

Sent from my SM-G850F using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom