Бодибилдинг суплементи

• Креатор на темата Креатор на темата chipicaoo
  • Време на започнување Време на започнување
Земав хелиран цинк и магнезиум од Natural Wealth, по колку таблети да пијам на ден ?
Инаку, таблета цинк е 25мг, а магнезиум 250мг.

Animal Pak може ли да се најде некаде ?

Мутантот изглегува подобра опција поради цената, гледај ја цената на 100грама, Хипермасот има помали дозерки

Нема значење што дозерката е мала или голема. Дозата е секаде изразена во грамови.
--- надополнето: 11 септември 2013 во 09:03 ---
http://www.napumpajse.com/shop/amino-kiselini/taurine-400g.aspx
барај некој со картица за попуст или види и во другите продавници, кај претседателот имаше порано ама не се сеќавам колку пари беше.

600 денари, 120 капсули, 1500 мг.
--- надополнето: 11 септември 2013 во 09:12 ---
Има во Гет реди , 600 ден 100 таблети , фала на инфо

А декстроза кај има имаш инфо ?

350 denari 1 kg.

Нема значење што дозерката е мала или голема. Дозата е секаде изразена во грамови.
--- надополнето: 11 септември 2013 во 09:03 ---

350 denari 1 kg.
Hypermass е 70денари 100грама, Мутантот е 54денари 100грама. Поефтин е мутантот иако ако ги гледаш дозите Хипермасот излегува поефтин затоа што производителот предвидел помали дози. Тоа ми е зборот

.

А кој е проблемов не ми е јасно со државава со олку забранети суплементи. Се отепав од барање М-Стак или пак Стак 2 од Универзал Нутришн неможам да најдам, на едно место ми се нафатија да ми најдат небаре од злато е и за една вечер лазар ангелов ќе станам 3400 денари :facepalm:.
Инаку тауринов по колку капсули се пијат дневно?

Hypermass е 70денари 100грама, Мутантот е 54денари 100грама. Поефтин е мутантот иако ако ги гледаш дозите Хипермасот излегува поефтин затоа што производителот предвидел помали дози. Тоа ми е зборот

Јас те разбрав, ама нема значење што препорачува производителот. Барем јас никогаш не сум одел стриктно према тие упаства ;)
Се работи за два тотално различни производи, каде ако луѓето знаат што им треба и сакаат, можат лесно да одберат.
Мутант масс во доза од 130 гр има 26 гр белковини, 91 гр јаглени хидтрати и 7 гр масти.
Хајпер масс во иста доза има 32 гр белковини, 88 гр јаглени хидтрати, НУЛА масти и 6,5 гр Креатин.
--- надополнето: 12 септември 2013 во 16:48 ---
А кој е проблемов не ми е јасно со државава со олку забранети суплементи. Се отепав од барање М-Стак или пак Стак 2 од Универзал Нутришн неможам да најдам, на едно место ми се нафатија да ми најдат небаре од злато е и за една вечер лазар ангелов ќе станам 3400 денари :facepalm:.
Инаку тауринов по колку капсули се пијат дневно?

Нема никаков проблем, нема никакви забрани. Се работи за подлеба и категоризација (по различна од онаа која постоеше во минатот) и начин на нивно регистрирање за увоз и продажба.
Универзал за сега, никој не се потрудил да го регистрира во МК.
Тауринот, за тебе доволно е по една таблета пред и по тренинг.

Ako moze nekoj sovet koj gejner e podobar se mislam megu Mutant i hyper mass 5000
ili pak serious mass ako uspeam da najdam nekade do 4000 denari :D imam kreatin i glutamin veke obezbedeno

Нема никаков проблем, нема никакви забрани. Се работи за подлеба и категоризација (по различна од онаа која постоеше во минатот) и начин на нивно регистрирање за увоз и продажба.
Универзал за сега, никој не се потрудил да го регистрира во МК.
Тауринот, за тебе доволно е по една таблета пред и по тренинг.
Незнам како оди постапката за регистрација, али според мене Универзал се доста добра фирма, доста хард кор суплементи имаат. Го имам пиено М-Стак и бев презадоволен од ефектот.
За тауринот уште некој ден доаѓам за скопје па ќе поминам да си земам обавезно :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom