Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема во Скопје освен во Гет реди.
Мутантот изглегува подобра опција поради цената, гледај ја цената на 100грама, Хипермасот има помали дозерки
http://www.napumpajse.com/shop/amino-kiselini/taurine-400g.aspx
барај некој со картица за попуст или види и во другите продавници, кај претседателот имаше порано ама не се сеќавам колку пари беше.
Има во Гет реди , 600 ден 100 таблети , фала на инфо
А декстроза кај има имаш инфо ?
Hypermass е 70денари 100грама, Мутантот е 54денари 100грама. Поефтин е мутантот иако ако ги гледаш дозите Хипермасот излегува поефтин затоа што производителот предвидел помали дози. Тоа ми е зборотНема значење што дозерката е мала или голема. Дозата е секаде изразена во грамови.
--- надополнето: 11 септември 2013 во 09:03 ---
600 денари, 120 капсули, 1500 мг.
--- надополнето: 11 септември 2013 во 09:12 ---
350 denari 1 kg.
600 денари, 120 капсули, 1500 мг.
--- надополнето: 11 септември 2013 во 09:12 ---
.
.Hypermass е 70денари 100грама, Мутантот е 54денари 100грама. Поефтин е мутантот иако ако ги гледаш дозите Хипермасот излегува поефтин затоа што производителот предвидел помали дози. Тоа ми е зборот

А кој е проблемов не ми е јасно со државава со олку забранети суплементи. Се отепав од барање М-Стак или пак Стак 2 од Универзал Нутришн неможам да најдам, на едно место ми се нафатија да ми најдат небаре од злато е и за една вечер лазар ангелов ќе станам 3400 денари.
Инаку тауринов по колку капсули се пијат дневно?
imam kreatin i glutamin veke obezbedenoAko moze nekoj sovet koj gejner e podobar se mislam megu Mutant i hyper mass 5000
ili pak serious mass ako uspeam da najdam nekade do 4000 denariimam kreatin i glutamin veke obezbedeno
?Според мене Сериоус масс.
Позз
da ali 4500 e vo get ready neznam kaj da go baram na drugo mesto
Незнам како оди постапката за регистрација, али според мене Универзал се доста добра фирма, доста хард кор суплементи имаат. Го имам пиено М-Стак и бев презадоволен од ефектот.Нема никаков проблем, нема никакви забрани. Се работи за подлеба и категоризација (по различна од онаа која постоеше во минатот) и начин на нивно регистрирање за увоз и продажба.
Универзал за сега, никој не се потрудил да го регистрира во МК.
Тауринот, за тебе доволно е по една таблета пред и по тренинг.