Бодибилдинг суплементи

• Креатор на темата Креатор на темата chipicaoo
  • Време на започнување Време на започнување
Било каков гејнер да земете, ќе имате резултати. Ако немате резултати, не го пиете правилно.
Во право си но има разлика од гејнер до гејнер..
Со Muscle Juice 2600 Revolution комбинирано со креатин монохидрат качив 4 килограми за 10 дена

Во право си но има разлика од гејнер до гејнер..
Со Muscle Juice 2600 Revolution комбинирано со креатин монохидрат качив 4 килограми за 10 дена
Па нормално е да качиш 4 килограми,зашто креатинот врзува вода.
За да накачиш 0.5-2 кг мускул треба време од 1-2 месеци.

Па нормално е да качиш 4 килограми,зашто креатинот врзува вода.
За да накачиш 0.5-2 кг мускул треба време од 1-2 месеци.

Ај, сега објасни им на луѓето колку е без колку со анаболици. Конкретно, мене објасни ми јас колку ке качам, со анаболици.

Мое искуство е дека тоа што сум го постигнал со анаболици за 6 месеци,сега го правам за 3 години.

Мое искуство е дека тоа што сум го постигнал со анаболици за 6 месеци,сега го правам за 3 години.
Чек сега според реченицава доаѓа дека си земал анаболици или јас толку го разбирам македонскиов па преведувач ми треба. :D

Да земав анаболици на 19 години и потоа прекинав и станав дебел слоб.
Потоа со моето знаење за нутриционизам и вежбање,ослабнав 25 кг и добив 5-10 кг мускулна маса.

Да земав анаболици на 19 години и потоа прекинав и станав дебел слоб.
Потоа со моето знаење за нутриционизам и вежбање,ослабнав 25 кг и добив 5-10 кг мускулна маса.

се мислам шо ќе беше ако не биле тие до 19 години...
туку замисли на 17 да си ги земел и лесуков че го заебеше досега

Имав амбиции тогаш да се натпреварувам,бев спречен од моите дома.
Сакаш ли монструм да станеш ми викаа.
Една од причините зашто не земам сега е зашто сум задоволен од тоа што сум го постигнал.
Не сум против нив,но да го имав знаењето како што го имав сега,ќе бев каде каде подобар.

Имав амбиции тогаш да се натпреварувам,бев спречен од моите дома.
Сакаш ли монструм да станеш ми викаа.
Една од причините зашто не земам сега е зашто сум задоволен од тоа што сум го постигнал.
Не сум против нив,но да го имав знаењето како што го имав сега,ќе бев каде каде подобар.

Aко не е тајна шо користеше тогаш за да стигниш до патот на успехот :)
инаку убо ти рекле од дома

Зар и Стеф излезе дека е бивши (зло)употребувач на анаболици :facepalm: А имав толку верба дека има и природни дечки по теретаниве :)

Бар Стефчо не лаже и признава за разлика од тие со кршливи егоа на кои ништо не им зависи од тоа дали ќе ја кажат вистината.

Бар Стефчо не лаже и признава за разлика од тие со кршливи егоа на кои ништо не им зависи од тоа дали ќе ја кажат вистината.

Се согласувам со ова, но не знам зошто некако премногу контрадикторен ми е Стеф така што јас не му верувам. Инаку јас сум „за“ употреба на анаболици и лекови апсолутно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom