- Член од
- 4 октомври 2008
- Мислења
- 4.014
- Поени од реакции
- 1.247
Каде го има и колку пари е? Не сум го пробал...
Од странство само

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каде го има и колку пари е? Не сум го пробал...
Од странство само![]()
http://www.supplementing.com/mutant-mayhem/ некој да има порачувано од оваа страна, гледам ја има како опција македонија али незнам колку е сигурна странава и колку би ми зеле за ова да ми го донесат за достава.
никој не знаеАј препорачајте BCAA , L-Carnitine или течен амино од некоја продавница во мк или некој ако продава
пожелно е да имаат достава
никој не знае
И ова колку е точно е прашање. Имам пријател кој нарача часовник од 200 евра и не му наплатија ни данок ни царина, а на другар кој нарача патики од 30 евра и царина му пресметаа. Изгледа ни они не знаат точно како е, или пак различно се царини според видот на продукт...Стигнува до МК, а за доставата види на крајот од порачката ти ја кажува...
Инаку да ти кажам ако не си знаел... на пакет до 22 евра (производот+доставата да е 22е) не плакјаш ништо на царина... До 45е плаќаш само данок (15-18%) а на пакет над 45 евра плаќаш данок + царина... е сеа царината за сите производи е различно... за суплементи конкретно не пишува и незнам колку е царината.
другар тоа е како ке му се дигне на цариникот исто ко на граница може да те праша дали имате нешто да пријавите и ти да му речеш не и да те тресе до немај каде или да те пуштиИ ова колку е точно е прашање. Имам пријател кој нарача часовник од 200 евра и не му наплатија ни данок ни царина, а на другар кој нарача патики од 30 евра и царина му пресметаа. Изгледа ни они не знаат точно како е, или пак различно се царини според видот на продукт...
Чисти БЦАА во комбинација со Б-комплекс!
кое од овие што ги имам ставено гледам сите се БЦАА комплексЧисти БЦАА во комбинација со Б-комплекс!