Бодибилдинг суплементи

• Креатор на темата Креатор на темата chipicaoo
  • Време на започнување Време на започнување
Може ли некој да ми појасни што значи ZMA? Каква улога има? Каде да го најдам?
Исто и со омега 3,6,9 капсулите.

Може ли некој да ми појасни што значи ZMA? Каква улога има? Каде да го најдам?
Исто и со омега 3,6,9 капсулите.
ZMA - цинк, магнезиум и витамин Б6.

КЛИК
КЛИК 2

Можеш сам да си искомбинираш, ќе одиш во аптека и ќе побараш одделно цинк, магнезиум и Б6 таблети. Гледај цинкот да е хелиран, да пишува на него chelated. Јас ги зимам цинкот и магнезиумот од Natural Wealth фирмата, а Б6 од Алкалоид во кој има 20 таблетки во едно паковање (порано го имаше 60 таблети од Synergy, ама го повлекоа).

Ima li nekoj koristeno creatine monohydrate na biotech usa pa da spodeli iskustvo

Од овие кај нас што ги има, најдобар протеин до кај 4000 ден. максимум ?

Искуства со Superior izo pro zero?
И кај е сигурно да се земе?
И предлог за Casein протеин?

Некој искуство со порачување суплементи од нет? Царина, дали вршат достава до тука и слично.

има доста сајтови кои би испорачале во Македонија, само што шипингот е некаде од 10 до 20 евра и сеа ако нарачаш протеин од 2-3кг со цена од 50 евра сигурно на царина ќе платиш данок и царина и ќе ти искочи 2 пати поскапо отколку да си го купиш од кај нас.

има доста сајтови кои би испорачале во Македонија, само што шипингот е некаде од 10 до 20 евра и сеа ако нарачаш протеин од 2-3кг со цена од 50 евра сигурно на царина ќе платиш данок и царина и ќе ти искочи 2 пати поскапо отколку да си го купиш од кај нас.
Ако не ти е тешко, те молам постирај линкови од сајтови кои би испорачале до македонија :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom