Бодибилдинг суплементи

• Креатор на темата Креатор на темата chipicaoo
  • Време на започнување Време на започнување
Јас го пијам моментално, не осеќам никаква разлика иако трибилусот денес е многу популарен.
Можеби е рано за да коментирам, нема ни месец дена како го пијам ама зборев со еден другар што се такмичеше а и воопшто е во спортов долго време и ми вика „Попаметно ти е да земеш трибестан од зегин 120 таблети него овие маркетинг апчиња што ги продаваат по продавници за суплементи“. Така и ќе направам одкако ќе го испијам трибустерон90.[DOUBLEPOST=1461098927][/DOUBLEPOST]Некој да не има искуство со GH Max од Universal Nutrition? Звонев во Херкулес пошто видов на страницата дека го имаат во залиха ама ми кажаа дека го немаат кога им се јавив а од тоа што читам по форуми, за почетници е многу добар суплемент.

Дали знаете каде можам да набавам чист протеин, >75%, не ми треба никаков вкус, нека биде најгрд али шо поголема количина на протеин?! :D

Прават проблеми ако имаш 200-300г протеин во авион?

l-carnitine штетен бил, суплементите не чинеле, кленбутерол стероид поарен бил. ами ефедрин оти не му кажете да земе, од тоа најмногу ќе ослабе.

@HammerOfThor земи пробај, ќе има ефект во намалување килажа, но најважно е да смениш начин на исхрана. и без да се помачиш, испотиш добро не се слабее.

Eфедринот мислам дека од одамна е забранет за користење.

Dali nekoj ima koristeno testosteron i koga moze da se upotrebuva ako ima nekoj so iskustvo da pise

Dali nekoj ima koristeno testosteron i koga moze da se upotrebuva ako ima nekoj so iskustvo da pise

Ако прашуваш за суплементи кои го зголемуваат нивото на тестостеронот (хормон кој е присутен кај сите луѓе) тогаш треба да пишеш нешто повеќе за твојата возраст, начинот на кој се храниш, времето кое го имаш поминато во вежбање, итн.

Во глобала, ако немаш над 35 години, немаш потреба од користење на овој суплемент (освен во одредени ситуации)

Доволно е правилен тежински тренинг, во склоп со правилен начин на исхрана.

Некој да знае кај може да се набави гејнерот QuickMass Loaded na Allmax Nutrition.Во GetReady го нема повеќе. quickmass-loaded.png

Прават проблеми ако имаш 200-300г протеин во авион?
редовно патувам и носам протеин за лична употреба во авион (во рачен багаж) и немав ниеднаш некаков проблем, сум возел и пакуван во оригинално пакување и пакуван во секакви кесички и пластични теглички, само гледај на биде течен тогаш нема да поминеш[DOUBLEPOST=1462190235][/DOUBLEPOST]
Тостестерон ти е хормон а не суплемент и неговото користење не се препорачува на своја рака, па и користење на тестостерон и друга фарма е надвор од ова тема и се забранува со правилата на форумот мислам.

Drugari me interesira dali vo leto e dobro da se pie kreatin? I dali smeta kreatinot koga se cistime od mastite vo letniot period? Ako moze nekoj neka mi objasni :)

Билдери оваа недела сакам да земам Џек стариот,т.е старата формула,па ме интересира дали има некои нус појави од неговото користење ?

Бидејќи имам чуено неколку “приказни“ како од неговото користење во мочката имало крв,па што ти јас знам.

Ај пишете ми нешто повеќе ако знаете

Билдери оваа недела сакам да земам Џек стариот,т.е старата формула,па ме интересира дали има некои нус појави од неговото користење ?

Бидејќи имам чуено неколку “приказни“ како од неговото користење во мочката имало крв,па што ти јас знам.

Ај пишете ми нешто повеќе ако знаете

Каде си нашол од старата формула во која носечка состојка ти е 1,3 dimethylamylamine т.е DMAA?
Ако ти е земен од мкд, бугарија огромна е веројатноста дека те заебале (може и цедевита да пиеш :D), ако имам добро разбрано usplabs од 2013 наваму не ја произведуваат старата формула, така да ако е навистина оргиналната формула тогаш имаш нешто што е или со поминат или при крај со рокот или пак нешто што само тој што ти го шитнал знае што е.
Инаку јас два пати ја имам земано старата формула на џек 3д, пред 3-4 години, го осетив ок, но не онолку колку што го прават моќен, т.е јас го пробав и до 3 дозерки одеднаш и 45те дози ги испив за месец, ми даде напумпаност, го комбинирав со креатин монохидрат, имав добра исхрана и протеин во тој период, ставив добра маса (го имав земено зимата). На сила осетив за некои 5-8% дигав повеќе на секоја вежба, на гради дигнав плус 7.5 кг од вообичаеното.
Сајд ефекти не осетив нешто многу, малку проблем со спиењето, блага тахикардија и тоа е тоа, но ваквите суплементи делуваат кај секој различно, сајд ефектите знаат да бидат различни за секој, некој е поосетлив, некој помалку.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom