Flikson
Провинцијалец
Во Зегин имаш солиден Омега 3 за 300 ден 100 таблети од 1000 милиграми со одлична содржина на EPA и DHA. Зошто да даваш 1200?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
I jas od Zegin go zemav istiot, ama me interesirashe dali ima razlika.Во Зегин имаш солиден Омега 3 за 300 ден 100 таблети од 1000 милиграми со одлична содржина на EPA и DHA. Зошто да даваш 1200?
Нема разлика истото е, и составот е ист, само зависи дали се 500 или 1000 мг.I jas od Zegin go zemav istiot, ama me interesirashe dali ima razlika.![]()
Сите претежно држат различни продукти. Ако бараш од конкретна фирма ствари - ќе мораш у конкретни продавници да бараш.Која продавница за суплименти би ми ја препорачале?
Објаснето е на неколку пати, ама во корист на тоа да не вртиш 200 и кусур страни на кратко :Може вака аматерски звучи,ама ај некој нека би објасни, гледам ја читам по ова описиве и за сите суплименти све слично пишува, за што е протеинот, за што гејнерот, за што аминито, за што креатинот ??? И кое за што треба да се користи?
Може.Може да комбинирам гејнер со протеин или амино?
гледав ова у пбц имаат добри цени...
Може да комбинираш гејнер со протеин, не ти треба амино. Гејнер ќе пиеш два пати дневно. Еднаш на сабајле, после станување и еднаш навечер, пред легнување. Протеин ќе пиеш веднаш после тренинг, во комбинација со креатин и по можност декстроза.Може да комбинирам гејнер со протеин или амино?
гледав ова у пбц имаат добри цени...
Чистиот изолат е изгор скап, ако ти се фрлаат пари земи го, оти да не.А каков протеин да зеам, гледам има изолат оваков онаков, 500 видови...