G
garthok
Гостин
Вработениот во живо и на фб ми потврди дека има 12гр во Critical, значи сепак 5 има? Ако има 5 ондак супер, да го дотрошам Gain bolic 6000 па да идам на овој.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
L-carnitine,мислења ве молам.Имам 16 години,77 килограми,висок сум 183 cm и целта ми е да изгубам масти.Пред некое време прекинав со теретана(одев едно добри 5 месеци)и сегде имам бар малце дефиниција со исклучок на стомакот.Тотално пивски е и кога ке се наведнам изгледа УЖАСНО.Можам и планирам секој ден кардио да правам..иии ве молам совети за ова..
L-carnitine,мислења ве молам.Имам 16 години,77 килограми,висок сум 183 cm и целта ми е да изгубам масти.Пред некое време прекинав со теретана(одев едно добри 5 месеци)и сегде имам бар малце дефиниција со исклучок на стомакот.Тотално пивски е и кога ке се наведнам изгледа УЖАСНО.Можам и планирам секој ден кардио да правам..иии ве молам совети за ова..
Више е купен,и секој ден трчам/точак возам и почнав да внимавам на исхрана..16 години имаш и најверојатно си 2ра средно ? Иди играј баскет, фудбал, трчај на кеј, вози точак, шетај, иди у диско и играј. Се ова шо ти набројав ти е еден вид кардио за твоја возраст.
Карнитинот сам по себе и да си постар и понапреден вежбач нема да помогне којзнае колку.
20 ден 100 грама стек = 25г протеин
25 ден 4 јајца = 24г протеин
40 ден доза протеин = 25г протеин
Епа видете дали се исплати
јас протеин,гејнер ги сметам за храна, бидејќи имаат калории. зборот ми е место да пиеш протеин / гејнер (без да замениш оброк), да внесеш обична храна поефтино е.Суплементот не е замена за тие горе што ги наведе, тоа е „суплемент“, нека биде јасен самиот збор...
Ако сакаш да накачиш мускулна маса може и ова да ти помогнеВработениот во живо и на фб ми потврди дека има 12гр во Critical, значи сепак 5 има? Ако има 5 ондак супер, да го дотрошам Gain bolic 6000 па да идам на овој.
I mene me interesira.Dajte preporaka za Omega3.