Бодибилдинг суплементи

• Креатор на темата Креатор на темата chipicaoo
  • Време на започнување Време на започнување
Вработениот во живо и на фб ми потврди дека има 12гр во Critical, значи сепак 5 има? Ако има 5 ондак супер, да го дотрошам Gain bolic 6000 па да идам на овој.

20 ден 100 грама стек = 25г протеин
25 ден 4 јајца = 24г протеин
40 ден доза протеин = 25г протеин

Епа видете дали се исплати

L-carnitine,мислења ве молам.Имам 16 години,77 килограми,висок сум 183 cm и целта ми е да изгубам масти.Пред некое време прекинав со теретана(одев едно добри 5 месеци)и сегде имам бар малце дефиниција со исклучок на стомакот.Тотално пивски е и кога ке се наведнам изгледа УЖАСНО.Можам и планирам секој ден кардио да правам..иии ве молам совети за ова..

L-carnitine,мислења ве молам.Имам 16 години,77 килограми,висок сум 183 cm и целта ми е да изгубам масти.Пред некое време прекинав со теретана(одев едно добри 5 месеци)и сегде имам бар малце дефиниција со исклучок на стомакот.Тотално пивски е и кога ке се наведнам изгледа УЖАСНО.Можам и планирам секој ден кардио да правам..иии ве молам совети за ова..

16 години имаш и најверојатно си 2ра средно ? Иди играј баскет, фудбал, трчај на кеј, вози точак, шетај, иди у диско и играј. Се ова шо ти набројав ти е еден вид кардио за твоја возраст.
Карнитинот сам по себе и да си постар и понапреден вежбач нема да помогне којзнае колку.
И за твои години не би требало уште сега да го учиш организмот со суплементи.

16 години имаш и најверојатно си 2ра средно ? Иди играј баскет, фудбал, трчај на кеј, вози точак, шетај, иди у диско и играј. Се ова шо ти набројав ти е еден вид кардио за твоја возраст.
Карнитинот сам по себе и да си постар и понапреден вежбач нема да помогне којзнае колку.

Последно уредено од модератор:
Више е купен,и секој ден трчам/точак возам и почнав да внимавам на исхрана..

Некој да каже мислење за креатин етил естер. Сум земал обичен но никаков резултат не сум осетил за разлика од некои од моите другари каде што имаше видни резултати.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Дали има некаде бетаин (betaine) да се земе како суплемент?

20 ден 100 грама стек = 25г протеин
25 ден 4 јајца = 24г протеин
40 ден доза протеин = 25г протеин

Епа видете дали се исплати

Суплементот не е замена за тие горе што ги наведе, тоа е „суплемент“, нека биде јасен самиот збор...

Суплементот не е замена за тие горе што ги наведе, тоа е „суплемент“, нека биде јасен самиот збор...
јас протеин,гејнер ги сметам за храна, бидејќи имаат калории. зборот ми е место да пиеш протеин / гејнер (без да замениш оброк), да внесеш обична храна поефтино е.

Вработениот во живо и на фб ми потврди дека има 12гр во Critical, значи сепак 5 има? Ако има 5 ондак супер, да го дотрошам Gain bolic 6000 па да идам на овој.
Ако сакаш да накачиш мускулна маса може и ова да ти помогне

Како да накачите чиста мускулна маса без масно ткиво

Планирам да земам глукозамин сулфат (имам проблеми со зглобот на раката). Ќе имам ли некакво подобрување и да не знае некој отприлика колку пари е во аптека?

Dajte preporaka za Omega3.
I mene me interesira.

Dali ima nekakva razlika pomegju Omega 3 kupen od apteka, i brendiran od bilo koja firma. Ja pred nekoj den projdov do Muscle Pharm (taze otvorena e, blizu poshta), i cenata na nivniot Omega 3 beshe 1200.

image_prodprod1120060_largeImage_X_450_white.jpg

што мислите за протеинот од виталиа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom