Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имаше во getready едно време, незнам дали провери таму.Yohimbe каде би можел да најдам?
Што мислите за ова?
http://shop.vitalia.com.mk/product/product&product_id=290
Мене ми изгледа на џабе фрлени пари.
Ќе дупиш ? Ако ти е дирекно за тоа подобро вијагра Цијалис, а ако со тек на време сакаш да го подобриш љубовниот живот, земи Аргинин едно 2 месеца по 1000 мг дневно доста ти е.Yohimbe каде би можел да најдам?
Ne mi e jasno zosto pravis sporedba na dva tipa na razlicni proteini.Kolku sto znam ovoj protein od Vitalia e kombinacija na ovcja i kozja surutka a whey phase e kombinacija na kravja surutka I kasein (toa znaci so odlozeno dejstvo).Vtoro PBC nikogas ne kazuva deka negovite proteini se najdobri..sekoj protein si e dobar za sebe a koj e najdobar ..Toa e Izbor na sekoj kupuvac. E sega za tvoja infomacija..Еден од подобрите и почистите протеини моментално на нашиот пазар. Двеста пати подобар него оние у пбц. А во соодност со цената е топ. Ја би го продавал за 180 денари 100 грамското пакување искрено.
Кило од овој чист производ ти е 1400 денари а 900 грама од Multi Phase Whey од пбц ти е исто 1400. Разликата во чистина и квалитет е Лазар Ангелов со локален билдер.[DOUBLEPOST=1433724692][/DOUBLEPOST]
Ќе дупиш ? Ако ти е дирекно за тоа подобро вијагра Цијалис, а ако со тек на време сакаш да го подобриш љубовниот живот, земи Аргинин едно 2 месеца по 1000 мг дневно доста ти е.
За ништо друго јохимбе не ти е добро и препорачливо
Ти пишав ПП.Експериментирам со localized fat loss и затоа ми требаше yohimbe-то. Проверив на getready, го тргнале од продажба :/.
Ne mi e jasno zosto pravis sporedba na dva tipa na razlicni proteini.Kolku sto znam ovoj protein od Vitalia e kombinacija na ovcja i kozja surutka a whey phase e kombinacija na kravja surutka I kasein (toa znaci so odlozeno dejstvo).Vtoro PBC nikogas ne kazuva deka negovite proteini se najdobri..sekoj protein si e dobar za sebe a koj e najdobar ..Toa e Izbor na sekoj kupuvac. E sega za tvoja infomacija..
multi phase whey od pakuvanje od 908 grama e 1300 denari (100 gram=143 denari) ama zatoa pakuvanjeto od 2270 grama e 2400 denari (100 gr. =103 denari).
Vtoro na Multi phase whey pisuva tocno kolku sodrzi, proteini, masti, jaglenogidrati itn..kazi mi kaj proteinot na Vitalia kade mozat da se vidat tie informacii ..pisuva samo 80% protein.
Treto. .neznam dali si probal protein bez vkus..Zatoa site stranski poznati firmi gi pravat so vkus zosto kako takov ne e ubav za pienje.
Cetvroto pokraj Multi phase whey mozes da najdes I whey 100% ,Miofysion od Gaspari ,phase 8 od muscletech
I site tie se poeftini od 100 gramskoto pakuvanje.
Poteklo na proteinot od ovcja I kozja surutka ..pisuva na pakuvanjeto ..ne vidov .
Kako i da ostanuva krajniot korisnik da si odluci sto e najdobro za nego..Nie mozeme samo da predlozime a ne da kazuvame sto e najdobro.za mene site se dobri proteini zavisno koj kolku moze da si odvoi sredstva za niv.
A ako ima domasno poteklo zosto bi bil najskap..site proteini se doneseni od stranstvo I za niv se plaka transport I carina?? Ako kupuvame domasni proizvodi po pravilo tie bi trebalo da bidat poeftini, toa e logikata. A posebno vo pakuvanje kako na kafe I nalepnica za razlika od site drugi proteini sto se nosat od stranstvo kade e pakuvanjeto vo kutii ili ambalaza so flekso stampa koja e mnogu pati poskapa.
А зошто ти смета ако вржува вода во мускулот? Инаку јас имам користено и е нула, ствара проблеми во стомакот, и има премали дози за добар ефект.креалканин не сум користел до сега, користел некој да пише кратко добар/лош?
ме мами затоа што не вржува со вода за разлика од монохидратот а велат дава малку на снага и издржливост
Стварно ме мрзи да зеам сеа и да ти нацртам колку си у грешка. Ако го споредуваш више со некој протеинот од Виталија, спореди го Prostay na Ultimate Nutrition или Golden whey na Optimum. Тука негде се со чистина 30 грама мерица/24-25 грама протеин.Ne mi e jasno zosto pravis sporedba na dva tipa na razlicni proteini.Kolku sto znam ovoj protein od Vitalia e kombinacija na ovcja i kozja surutka a whey phase e kombinacija na kravja surutka I kasein (toa znaci so odlozeno dejstvo).Vtoro PBC nikogas ne kazuva deka negovite proteini se najdobri..sekoj protein si e dobar za sebe a koj e najdobar ..Toa e Izbor na sekoj kupuvac. E sega za tvoja infomacija..
multi phase whey od pakuvanje od 908 grama e 1300 denari (100 gram=143 denari) ama zatoa pakuvanjeto od 2270 grama e 2400 denari (100 gr. =103 denari).
Vtoro na Multi phase whey pisuva tocno kolku sodrzi, proteini, masti, jaglenogidrati itn..kazi mi kaj proteinot na Vitalia kade mozat da se vidat tie informacii ..pisuva samo 80% protein.
Treto. .neznam dali si probal protein bez vkus..Zatoa site stranski poznati firmi gi pravat so vkus zosto kako takov ne e ubav za pienje.
Cetvroto pokraj Multi phase whey mozes da najdes I whey 100% ,Miofysion od Gaspari ,phase 8 od muscletech
I site tie se poeftini od 100 gramskoto pakuvanje.
Poteklo na proteinot od ovcja I kozja surutka ..pisuva na pakuvanjeto ..ne vidov .
Kako i da ostanuva krajniot korisnik da si odluci sto e najdobro za nego..Nie mozeme samo da predlozime a ne da kazuvame sto e najdobro.za mene site se dobri proteini zavisno koj kolku moze da si odvoi sredstva za niv.
A ako ima domasno poteklo zosto bi bil najskap..site proteini se doneseni od stranstvo I za niv se plaka transport I carina?? Ako kupuvame domasni proizvodi po pravilo tie bi trebalo da bidat poeftini, toa e logikata. A posebno vo pakuvanje kako na kafe I nalepnica za razlika od site drugi proteini sto se nosat od stranstvo kade e pakuvanjeto vo kutii ili ambalaza so flekso stampa koja e mnogu pati poskapa.
Пријателе во неколку кратки црти ќе ти појаснам некои работи за да не изгледа дека те навредувам, ама ќе те замолам прво поправи си го речникот кој го користиш, сепак ова е форум на кој не сме тука за да споредуваме, како второ убаво ќе забележиш ако повторно го прочиташ текстот кој го имам пишано, дека одговарам на твоја навреда и споредба на различни типови на протеини и убаво имам нагласено дека СЕКОЈ ПРОТЕИН СИ Е ДОБАР, и ќе те замолам едуцирај се малце и прочитај убаво што точно пишува за било кој протеин, дали тоа било критика или пофалба.Стварно ме мрзи да зеам сеа и да ти нацртам колку си у грешка. Ако го споредуваш више со некој протеинот од Виталија, спореди го Prostay na Ultimate Nutrition или Golden whey na Optimum. Тука негде се со чистина 30 грама мерица/24-25 грама протеин.
Не ми го величи оној multi phase со 50 грамска мерица и со 300 фелири чуда и говна у него те молам. Исто и за Phase 8 што го величиш. Отвори пролитај некој ревју на нетов. Препун е со таурин, ефтина состојка која се користи како филер и најчесто не ја прикажува точната вредност на протеинот.
Иди пробај, напиј се, вежбај, храни се како што треба па после дојди кажувај. А не што пишувало од позади ова она....
И патем протеинот на виталија препорачливо е да се пие со 22-23 грама мерица, што му доаѓа негде 18-19 грама протеин на пиење, затоа што е премногу чист и е скоро изолат. И нема ништо вештачко во него.
И уште ова. Протеинот е негде 83-84% протеин а не 80% како што пишува на кутијата. А зашто така пишува ? Најди некој што раб у Виталија ќе ти објасни повеќе.
Чекај малце бе .... Па ти си вработен у пбц затоа толку силно те допре тоа што го пишав за multi phase whey хахаххахаха.....Пријателе во неколку кратки црти ќе ти појаснам некои работи за да не изгледа дека те навредувам, ама ќе те замолам прво поправи си го речникот кој го користиш, сепак ова е форум на кој не сме тука за да споредуваме, како второ убаво ќе забележиш ако повторно го прочиташ текстот кој го имам пишано, дека одговарам на твоја навреда и споредба на различни типови на протеини и убаво имам нагласено дека СЕКОЈ ПРОТЕИН СИ Е ДОБАР, и ќе те замолам едуцирај се малце и прочитај убаво што точно пишува за било кој протеин, дали тоа било критика или пофалба.
Немам намера да се спуштам на твое ниво и да го користам твојот речник. Ако ти е толку убав тој протеин од Виталиа, користи го слободно, а остави ги другите да кажат дали е добар. И нешто многу важно треба да знаеш, каков сакаш протеин и да пиеш, тој нема да ти направи мускули, доколку не вежбаш... Ама може тој од Виталиа да го прави баш тоа, бидејќи ептен го пофали.![]()
Имам едно прашање (на кое матичните доктори обично одговараат -никако такви работи...) кое индиректно е поврзано со вежбањето и земањето суплементи.
За мал % замастен црн дроб се препорачува сурутка во течност (онаа чиста во шишиња). Прашањето ми е дали помага наместо таа сурутка во шише да почнам пак да пијам по мерица протеин од сурутка (прашоциве) или не е препорачливо? Знам дека не е баш за форум прашањево, не е играчка црниот дроб, ниту многу прашувам за здравје ама реков, матичните ретко кој е запознат со вакви препарати па ако некој имал искуство, необавезно...
Баш ме насмеа.. Ама сепак немам ни јас придобивка, само повеќе сум упатен за производите и пред да купам било кој производ читам и критики и пофалби, се консултирам со тие што знам дека знаат и повеќе се упатени, не како што пиша ти " Иди пробај, напиј се, вежбај, храни се како што треба па после дојди кажувај. А не што пишувало од позади ова она....". Пријателе не сум од вчера јас со вакви производи, долго време бев професионален спортист и од таму ми се информациите за спортските додатоци, а чим си ги погледнал моите одговори од предходно, сигурно си забележал дека немам никаде одтавено лош коментар или лоша споредба. Затоа консултирај си се со личноста која ти дава информации, нека ти објасни за разликите помеѓу протеините, чисто за тебе. Сега е пбц тема, утре може ќе биде некоја друга фирма. Затоа најдобро за тебе е кога сакаш да дадеш твое мислење или совет, не прави споредби доколку не си ги испобал производите.Чекај малце бе .... Па ти си вработен у пбц затоа толку силно те допре тоа што го пишав за multi phase whey хахаххахаха.....
Све ми стана јасно откога ти го разгледав профилот и мислењата што си ги дал. Секое второ мислење ти е со линк од пбц.....
Нема што понатаму да дискутирам со пристрасен лик кој
- не знае да чита (ми реплицираш дека сум те навредил, еве нека го прочитаат сите моето мислење на кое си реплицирал и ако има една навреда, одма бан нека ми дадат од форум)
- јас не работам во виталија и немам никаква добивка или нешто слично од мојот пост, споредено со тебе кој работи во пбц
- сум пробал барем 7 врсти на протеини а општо за суплементација се едуцирам од медицинско лице кое е навлезено во овој спорт како споредна работа
- сум купувал од кај вас во пбц и не верувам дека ти си Саше, затоа што он баеги фин дечко е и колку толку се разбира од некои работи