Бодибилдинг суплементи

• Креатор на темата Креатор на темата chipicaoo
  • Време на започнување Време на започнување
Koj e најдобар топач на масти?
сега да беше стефчо ќе ти постираше домашен некој од него напраен :D или линк дека не функционираат и слично...инаку,најдобар,не знам кој е најдобар,можеш да читаш по нет мислења од тоа што го има на лагер кај нас,јас би се водел по цената...но знај дека сите тие топачи на масти не функционираат кај сите исто,и патем не се докажани дека 100% делуваат.Едино докажано е л-карнитинот,но тој е далеку од најдобар,барем според цената и состојките.Мада,НАЈбитна е исхраната,ама не сум стефчо да те замара со тие ствари,форумов е да се даде одговор на прашање а не да се попува :)

Да прашам од поискусни, дали Critical mass 2,3 kg е моментално најисплатливиот гејнер? Ако не, препорака.

Да прашам од поискусни, дали Critical mass 2,3 kg е моментално најисплатливиот гејнер? Ако не, препорака.
Овој има 12 грама креатин во 100 грама прашок. Ако го пиеш по 250-300 грама дневно, тоа ти се околу 35 грама креатин дневно, што е многу.

Јас би ти го препорачал овој.

да земам Dymatize ISO-100 (за после тренинг) и Phase8 (за пред спиење) со средена исхрана или некој Whay да го пијам 3 пати денот која кобинација би била поуба?

да земам Dymatize ISO-100 (за после тренинг) и Phase8 (за пред спиење) со средена исхрана или некој Whay да го пијам 3 пати денот која кобинација би била поуба?
Саглам whey 3 пати дневно.

Овој има 12 грама креатин во 100 грама прашок. Ако го пиеш по 250-300 грама дневно, тоа ти се околу 35 грама креатин дневно, што е многу.

Јас би ти го препорачал овој.
Ima tocno 12 gr . No vo dnevna doza 240 gr vo koja ima 48 gr. Wpc i izolat,mct,maltodekstron so 0%shker.
Ne vo 100-ka.
Koj i da ti ja dal taa informacija ne bil dobro informiran.
Za bilo kogo bi bilo mnogu 12 gr vo 100ka☺

Ima tocno 12 gr . No vo dnevna doza 240 gr vo koja ima 48 gr. Wpc i izolat,mct,maltodekstron so 0%shker.
Ne vo 100-ka.
Koj i da ti ja dal taa informacija ne bil dobro informiran.
Za bilo kogo bi bilo mnogu 12 gr vo 100ka☺
Информацијата ми ја дал сајтот кој го продава гејнеров. Веројатно грешка направиле.

critical-mass-tabela.jpg

не за грешката, после толку негирање @Mariusz е пробиен :):D
Јасно тоа, само релативизирам малку. :icon_lol:
И сакаш да ми кажеш дека досега не знаеше? Преочигледно беше. Иначе, Стеф цели кампањи правеше на форумов. Ѓоровски подвижна реклама е. Секој купува од таму каде што повеќе му се исплаќа, каде што нудат поквалитетни производи за пониски цени.

Ако има некој со своја продавница за суплементи, не гледам причина зошто да се скрива и да се прави на Тошо. Слободно нека стави линкови и понуди во потпис.

Каде и да оди...за тоа ме плаќаат ;)
Тоа "подвижна реклама" се однесува на потписот, пошто не гледам причина зошто некој би се правел на Тошо цело време, наместо фино-лепо да си стави понуди и линкови во потпис. Тоа ми беше поентата, во случај да си ме сфатил погрешно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom